PetBase Bo mand

Groot onderhoud PetBase op 24-11-2021 door samenvoegen van Stichting Chip in PetBase

Groot onderhoud PetBase op 24-11-2021 door samenvoegen van Stichting Chip in PetBase

Zondag 24-11-2021 heeft PetBase groot onderhoud door het samenvoegen van Stichting Chip met PetBase. Dit onderhoud ligt tussen 12.00 en 18.00 uur. Er zal tijdens dit onderhoud geen data verloren gaan, er komt alleen maar meer bij. U kunt in deze tijd niet inloggen of gebruik maken van de zoekfunctie. Zodra we klaar zijn met het onderhoud is alles weer beschikbaar. 

Update: onderhoud was klaar om 14.27 uur. 

Aankomende weekend is er ook weer een groot onderhoud moment om de databank te upgraden naar een nieuwe versie 5.0 van PetBase. Deze voldoet aan alle nieuwe eisen omtrent de nieuwe regelgeving hond die per 1-11-2021 ingaat. 

Stroomschema registratie chip en paspoort van een import hond

Om de nieuwe regelgeving die 1 november ingaat voor honden  te verduidelijken hebben wij een stroomschema gemaakt voor de import hond. Er zijn namelijk wel wat stappen anders dan bij een geboorte van een hond. Op de website van de RVO is al heel veel informatie te vinden, maar met deze 'flowchart' kan je heel gemakkelijk de 5 stappen afvinken en weet je hoe je zorgt voor een correct geregistreerde importhond in PetBase!

Stroomschema registratie chip en paspoort van een pasgeboren hond

De nieuwe regelgeving die 1 november ingaat voor honden brengt wat andere acties met zich mee dan iedereen gewend is. De RVO verspreidt heel veel informatie, maar wij hebben ook onze eigen 'flowchart gemaakt om het vanuit ons uit te leggen! In 8 stappen lees je precies hoe je een hond die geboren wordt moet registreren en chippen zodat de hond vervolgens helemaal correct in PetBase staat. 

10 leuke en bizarre dierenfeitjes!

Vandaag is het weer dierendag en wordt het tijd om je huisdier in het zonnetje te zetten! Wist je dat 8% van de huishoudens in Nederland een huisdier heeft aangeschaft in de Corona periode. Dit laat maar weer eens zien dat we dierengek zijn, maar wist je ook de volgende leuke en bizarre feitjes over dieren?

Stichting Chip & PetBase bundelen hun krachten

De eerste dierendatabank en de eerste online dierendatabank worden samengevoegd en gaan verder onder de naam van PetBase

Nieuwe regelgeving voor honden gaat per 1 november in!

Zoals wij in onze vorige blog hebben uitgelegd, verandert er nogal wat in de regelgeving voor honden. Heel lang mochten wij van de RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland  geen datum communiceren, maar deze regelgeving gaat per 1 november in! 

Subcategories

“Animals are reliable, give lots of love, are faithful to their owners, predictable in their behaviour, thankful and loyal. Qualities which we humans can learn from.”

 

Gratis adreswijziging

Voor particulier en professional

Merk-onafhankelijk

Eenmalige kosten

Contact

PetBase
Vlierweg 38A
3991 BD  Houten

International +31(0) 30 63 55 700

You can reach us on working days between 10.00-11.00 a.m. and 16.00-17.00 p.m.

Europetnet

PetBase is part of Europetnet, so that your pet can also be traced abroad.

Our customers have rated us using Kiyoh.