PetBase Bo mand

Chippen en registreren van katten

Wist u dat maar 17% van de gevonden katten met hun baasjes herenigd kan worden? Dit komt door het feit dat katten óf niet gechipt zijn, óf wel gechipt maar vaak niet geregistreerd. Registreren bij een databank zoals PetBase is dus belangrijk!

Wat is giftig voor ons huisdier?

De hittegolf is voorbij en opeens hebben we herfstachtig weer. De zomer is bijna voorbij … Door de droogte vallen bladeren en vruchten eerder van de bomen. Wist u dat eikels en groen eikenblad giftig zijn voor veel dieren? Ook voor de hond! Honden kunnen er buikpijn en diarree van krijgen en kunnen gaan overgeven. Het kan leiden tot nierfalen en soms zelfs de dood. Oppassen dus!

PetBase eerste dierendatabank in Nederland met ISO 27001, naast overheidsaanwijzing

Vanuit I&R (verplichte identificatie en registratie) Hond is PetBase al jaren een aangewezen databank door de Nederlandse overheid. PetBase is begonnen als DaisyWeb en werkte voornamelijk nationaal. Later is de databank uitgegroeid tot een Europese dierendatabank onder de naam PetBase. Nu is PetBase de eerste databank met een ISO 27001 certificaat!

Kleurplaat voor kinderen van PetBase

Vind(en) jouw kind(eren) het ook zo leuk om te kleuren? PetBase heeft nu een leuke kleurplaat voor kinderen! Doe jij mee?
Ook leuk voor vaderdag!

Een huisdier aanschaffen tijdens de corona-crisis

De meeste Nederlanders houden van huisdieren. Ongeveer de helft van alle huishoudens had aan het begin van 2020 ook daadwerkelijk één of meerdere dieren. Sinds de corona-crisis is begonnen, is dit aantal aan het stijgen. Veel mensen voelen zich eenzaam en zoeken hun toevlucht in bijvoorbeeld een puppy.

Illegale hondenfokkerij wordt harder aangepakt in Europa

In Europa, vooral in Oost-Europa, worden iedere maand 46.000 honden verhandeld. Het Europees Parlement wil de illegale fokkerij hard aan gaan pakken. Een Europees systeem voor het registreren van een chipnummer is één van de oplossingen om de handel met dierenleed tegen te gaan.

“Animals are reliable, give lots of love, are faithful to their owners, predictable in their behaviour, thankful and loyal. Qualities which we humans can learn from.”

 

Gratis adreswijziging

Voor particulier en professional

Merk-onafhankelijk

Eenmalige kosten

Contact

PetBase
Vlierweg 38A
3991 BD  Houten

International +31(0) 30 63 55 700

You can reach us on working days between 10.00-11.00 a.m. and 16.00-17.00 p.m.

Europetnet

PetBase is part of Europetnet, so that your pet can also be traced abroad.

Our customers have rated us using Kiyoh.