UBN nummer controleren bij PetBase

For the professional

Ontdek de UBN controle

Ontdek in slechts 44 seconden hoe eenvoudig het is om een UBN-check uit te voeren! Bekijk ons instructiefilmpje en leer hoe je binnen het alles-in-één portaal van PetBase snel en gemakkelijk kunt controleren of een UBN-nummer geldig is. Vereenvoudig je workflow en bespaar tijd met onze handige UBN-check.

De UBN-check is gemakkelijk te vinden in jullie professionele my.petbase.eu account onder ‘Houders – eigenaren’. De knop bevindt zich rechtsboven in het scherm.

Voordelen van de UBN controle in PetBase

Waar dient het voor?

Een UBN-controle is een handige tool waarmee je kunt controleren of een UBN-nummer (Uniek Bedrijfsnummer) geldig is. Een UBN wordt gebruikt om bedrijven en locaties waar dieren gehouden worden te identificeren. Met een UBN-controle kun je snel verifiëren of een UBN-nummer geldig is en zo belangrijke informatie verkrijgen over de betreffende locatie of eigenaar. Dit helpt bij het bijhouden van juiste registraties, het waarborgen van dierenwelzijn en het naleven van wet- en regelgeving in de dierenindustrie.

Het beste van alles is dat jullie niet langer van applicatie hoeven te wisselen, omdat alles beschikbaar is binnen ons alles-in-één portaal. 

ubn check

Modar

Jr. Software Developer

“Met deze nieuwe mogelijkheid realiseren we een betere gebruikservaring bij onze klanten. Door alle benodigdheden in één account aan te bieden hoeven onze klanten niet meer te switchen van applicatie. Alles is nu van hoogwaardige kwaliteit te vinden in de PetBase applicatie”

FAQ

Each veterinary clinic has been given its own UBN number. You can request this number from RVO and it is required for ordering passports and chips. You can read more on our support page.

Each veterinary clinic has been given its own UBN number. You can request this number from RVO and it is required for ordering passports and chips. You can read more on our support page.

A UBN number is required for dogs to issue an official EU pet passport in the Netherlands. 

Is your question not listed here? Read more on the next page: