UBN nummer controleren bij PetBase

Voor de professional

Ontdek de UBN controle

Ontdek in slechts 44 seconden hoe eenvoudig het is om een UBN-check uit te voeren! Bekijk ons instructiefilmpje en leer hoe je binnen het alles-in-één portaal van PetBase snel en gemakkelijk kunt controleren of een UBN-nummer geldig is. Vereenvoudig je workflow en bespaar tijd met onze handige UBN-check.

De UBN-check is gemakkelijk te vinden in jullie professionele mijn.petbase.eu account onder ‘Houders – eigenaren’. De knop bevindt zich rechtsboven in het scherm.

Voordelen van de UBN controle in PetBase

Waar dient het voor?

Een UBN-controle is een handige tool waarmee je kunt controleren of een UBN-nummer (Uniek Bedrijfsnummer) geldig is. Een UBN wordt gebruikt om bedrijven en locaties waar dieren gehouden worden te identificeren. Met een UBN-controle kun je snel verifiëren of een UBN-nummer geldig is en zo belangrijke informatie verkrijgen over de betreffende locatie of eigenaar. Dit helpt bij het bijhouden van juiste registraties, het waarborgen van dierenwelzijn en het naleven van wet- en regelgeving in de dierenindustrie.

Het beste van alles is dat jullie niet langer van applicatie hoeven te wisselen, omdat alles beschikbaar is binnen ons alles-in-één portaal. 

ubn check

Modar

Jr. Software Developer

“Met deze nieuwe mogelijkheid realiseren we een betere gebruikservaring bij onze klanten. Door alle benodigdheden in één account aan te bieden hoeven onze klanten niet meer te switchen van applicatie. Alles is nu van hoogwaardige kwaliteit te vinden in de PetBase applicatie”

Veelgestelde vragen

Elke dierenkliniek heeft een eigen UBN nummer gekregen. Dit nummer kunt u opvragen bij RVO en is nodig voor het bestellen van paspoorten en chips. Meer is te lezen op onze support pagina.

Elke dierenkliniek heeft een eigen UBN nummer gekregen. Dit nummer kunt u opvragen bij RVO en is nodig voor het bestellen van paspoorten en chips. Meer is te lezen op onze support pagina.

Voor het uitreiken van een officieel EU dierenpaspoort in Nederland is voor honden een UBN nummer nodig. 

Staat je vraag hier niet tussen? Lees er meer op de volgende pagina: