Partners van PetBase

RVO

Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland – RVO
www.rvo.nl

RVO.nl (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) hanteert strikte regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren om snel te kunnen handelen bij dierziektes die een gevaar voor de volksgezondheid vormen. Dit betekent dat eigenaren van dieren verplicht zijn deze te registreren, zelfs als ze de dieren als hobby houden. Deze dieren moeten een vorm van identificatie dragen, zoals een chip. PetBase is een aangewezen portaal voor dierregistraties. 

EuroPetNet – Europese registraties
europetnet.org

Europetnet is een samenwerkingsverband van nationale en lokale organisaties in Europa die eigenaarsgegevens registreren van uniek geïdentificeerde huisdieren met een transponder. Hun missie is het herenigen van verloren huisdieren met hun eigenaren en hun diensten zijn altijd en overal beschikbaar. Ze vertegenwoordigen 26 Europese landen en werken samen met dierenartsen voor verbeterde dierenwelzijn​​.

Edupet – Education cursussen
www.edupet.nl

Edupet, onderdeel van Prins Petfoods, is het toonaangevende kenniscentrum in Nederland voor dierenliefhebbers en professionals in de huisdierenbranche. Ze bieden een breed scala aan cursussen, workshops en lezingen die praktijkgericht zijn, zodat de opgedane kennis direct toepasbaar is. Hun aanbod is gericht op diverse doelgroepen, van huisdiereigenaren tot professionals zoals paraveterinairen en fokkers.

ROZE – Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven
www.rozeindhoven.nl

Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is verantwoordelijk voor de opvang en verzorging van zwerf- en wilde dieren in nood binnen Eindhoven en 14 omliggende gemeenten. Dit doen ze vanuit een duurzaam opvangcentrum met een intern dierenziekenhuis. Naast professionele medewerkers, zijn er ook vele vrijwilligers actief. ROZE is afhankelijk van donaties en werkt samen met lokale instanties en bedrijven​​​​​​.

PetSecur – Huisdieren verzekering
www.petsecur.nl

PetSecur is een huisdierenverzekering voor honden en katten, gericht op het bieden van zorgeloos plezier met lage premies en complete dekking. Het bedrijf onderscheidt zich door een onderlinge waarborgmaatschappij, waarbij de belangen van baasjes en hun dieren vooropstaan, en niet het maken van winst. Dit resulteert in voordelige premies en snelle uitbetalingen, waarbij baasjes samen de risico’s delen​​

FIGO – Huisdieren verzekering
www.figopet.nl

Figo biedt een huisdierenverzekering die is ontworpen om onverwachte dierenartskosten te dekken, zodat je huisdier altijd de medische zorg krijgt die het verdient. Door middel van een maandelijkse premie wordt tot 90% van de dierenartskosten gedekt, waardoor je niet voor financiële verrassingen komt te staan. De verzekering is aan te passen aan de unieke behoeften van jouw huisdier, ongeacht de leeftijd of het ras​​.

Idexx

IDEXX Animana – Praktijk management systeem
www.animana.nl 

IDEXX Animana is een uitgebreid Praktijkmanagementsysteem, speciaal ontwikkeld om dierenartsen te ondersteunen met een gebruiksvriendelijke en tijdbesparende functies. Het is een cloud-based systeem, wat betekent dat gebruikers altijd en overal veilig toegang hebben tot hun praktijkgegevens. Door de integratie met laboratoriumapparatuur en referentielaboratoria, ook met andere diagnostische tools, kunnen dierenartsen  zich meer focussen op de zorg voor de dieren​​.

Vetsware

VetsWare – Software oplossing voor dierenartsen
www.vetsware.nl

Vetsware is een online dierenklinieksoftware die gericht is op het ontzorgen van dierenartsen in het beheer van hun kliniek. Het integreert patiëntgegevens, medewerkersinformatie en boekhouding, zodat dierenartsen efficiënt op de hoogte blijven van zowel de gezondheid van de dieren als de bedrijfsvoering van de kliniek. Deze cloud-gebaseerde oplossing biedt toegang tot gegevens vanaf elke locatie zonder dat speciale apparatuur nodig is, wat zowel vrijheid als kostenbesparing oplevert​​.

Docasoft

Docasoft – Software applicaties voor dierenasielen
www.docasoft.nl

Docasoft ontwikkelt betaalbare en klantspecifieke softwareoplossingen, met een focus op uitstekende service. Ze richten zich vooral op specifieke branches zoals dierenpensions met hun product DocaPension 2.0. Deze aanpak zorgt ervoor dat hun software goed aansluit bij de unieke behoeften van elke organisatie, zonder de noodzaak voor dure, generieke oplossingen​​.

PetBase bundelt krachten met Docasoft om registraties nog makkelijker te maken.

Avaressa – katten- en hondenpenningen
www.avaressa.nl

Avaressa is een merk dat zich specialiseert in gegraveerde en stijlvolle sieraden waaronder hondenpenningen. Ze gebruiken hoogwaardige materialen zoals zilver (plated) en goud (plated) om een kwalitatief product te leveren. De sieraden kunnen gepersonaliseerd worden met tekst, namen of een persoonlijke boodschap, gegraveerd met een laser machine voor een slijtvaste afwerking. PetBase en Avaressa hebben een goede samenwerking om hoogwaardige penning te kunnen leveren.

Kattentrimsalon Essie

Kattentrimsalon Essie – chipper & kattentrimster
www.kattentrimsalon-essie.nl

Kattentrimsalon Essie in Dronten is gespecialiseerd in vacht- en huidverzorging van katten, met een focus op professionaliteit, hygiëne en welzijn. Eigenaar Essie biedt trimbehandelingen en advies op maat, in samenwerking met de eigenaren. Het gebruik van kwalitatieve verzorgingsproducten zoals DermaGroom zorgt voor een optimale behandeling van gevoelige huidtypes. Klanten kunnen aanwezig zijn bij de behandeling en krijgen nadien verzorgingsadvies mee. Ook is chippen en registreren mogelijk in de salon​​.

Gerda Stoffers

Gerda Stoffers – Hondengedragstherapie
hgt-gerdastoffers.nl

Bij HGT Gerda Stoffers in Drenthe kun je terecht voor hondengedragstherapie. Gerda biedt individuele behandelingen en werkt samen met jou en je hond aan een plan om de band te herstellen en het gedrag te verbeteren. De therapie wordt afgestemd op de behoeften van elke hond en eigenaar, met aandacht voor 1-op-1 begeleiding en nazorg. Voor meer informatie kun je de website bezoeken​​. Gerda is ook gespecialiseerd in het chippen van huisdieren.

Quno

Quno – Dierenspeciaalzaak
www.dierenspeciaalzaakquno.nl

Dierenspeciaalzaak Quno onderscheidt zich door uitgebreide kennis van diverse diergroepen, niet alleen honden en katten. Ze bieden deskundig advies over diervoeding, huisvesting, vachtverzorging en meer. Met het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk garanderen ze kwaliteit en expertise. Bij Quno vind je zowel een breed assortiment als gespecialiseerde zorg voor je huisdier. Ook hebben ze intern een specialist voor het chippen en registreren van huisdieren.

PetHealthCoach purmerend

PHC-Purmerend – Pet Health Coach
www.phc-purmerend.nl

PHC-Purmerend biedt diverse diensten aan gericht op de gezondheid en het welzijn van huisdieren, vooral honden en katten. Ze bieden advies en training over voeding, gedrag en algemene verzorging. Er zijn ook verschillende cursussen beschikbaar zoals een puppycursus. Daarnaast bieden ze kynologisch advies en chippen ze huisdieren op een hoog niveau. Ze streven naar een professionele aanpak.

Wij steunen:

De Hond Kan De Was Doen – Stichting voor hulphonden
https://dehondkandewasdoen.nl

Stichting De Hond Kan De Was Doen zet zich in voor mensen met een beperking of chronische ziekte door het inzetten van assistentiehonden. Deze honden vergroten de zelfredzaamheid aanzienlijk. De stichting ondersteunt financieel in de training van deze hulphonden en hun baasjes, vooral als er geen of gedeeltelijke vergoeding is. Ze werven fondsen via diverse sponsoracties en donaties​​.

PetBase is sponser van dit mooie doel. 

Archaeopteryx

Archaeopteryx – veterinaire studievereniging
www.archaeopteryx-online.com

Archaeopteryx is een veterinaire studievereniging in Utrecht, gericht op vogels en bijzondere dieren. Ze onderscheiden zich door een breed scala aan activiteiten en werkgroepen die kennis en interesse in deze diergroepen bevorderen. Leden kunnen deelnemen aan lezingen, evenementen en casuïstieken, en hebben toegang tot een digitaal platform om op de hoogte te blijven van verenigingsnieuws en -ontwikkelingen​​.

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase