Registreren

Voor de professional: arts, chipper, fokker, asiel

Dierenpaspoort aanvragen of beginnen met registreren?

Waarom registreren bij PetBase?

0
Jaar ervaring
0 +
Huisdieren geregistreerd
0 +
Professionals
0 +
Klantbeoordelingen

Dierenpaspoort

Levenslange registratie, Snel & betaalbaar, Gratis wijzigen van adres

Een Europees dierenpaspoort is verplicht voor een hond. Voor alle andere (huis)dieren is een vaccinatieboekje voldoende. Ben je een dierenarts en wil je een Europees dierenpaspoort aanvragen voor de dieren die bij jou in de praktijk langskomen? Dan ben je bij PetBase op het juiste adres. Behalve dat wij een aangewezen databank zijn voor gechipte en geregistreerde (huis)dieren, kunnen geregistreerde dierenartsen bij PetBase ook diverse benodigdheden bestellen.

Compleet nest huisdieren aanmelden

PetBase biedt een nieuwe mogelijkheid voor dierenartsen, chippers en fokkers om een compleet nest huisdieren in slechts twee stappen te registreren.

Bespaar veel tijd en zorg dat het hele nest huisdieren goed wordt geregistreerd voor vermist en gevonden. Het duurt gemiddeld slechts 2 minuten om een compleet nest te registreren.

Maak gebruik van onze unieke 4-in-1 registratie waarmee de geboortemelding, chip-aanbrengmelding, paspoortmelding en registratie voor vermist en gevonden in één keer goed geregeld worden.

Bestel je gewenste producten in de webshop

In de webshop kan je eenvoudig jouw dierenpaspoort, of andere producten, aanvragen en laten maken. PetBase zorgt voor een correcte levering bij jouw dierenartsenpraktijk. Wens je meer informatie over het gereed maken van een dierenpaspoort? Of heb je vragen aan ons over de databank? Voel je vrij en neem contact met ons op via onze contactpagina. De medewerkers van PetBase zijn je graag van dienst.

Speciale aanbieding voor asielen - eerste 200 aanmeldingen GRATIS

PetBase wil asielen helpen met het chippen en correct registreren bij een door de overheid erkende dierendatabank. Om deze reden heeft PetBase een speciale aanbieding voor dierenasielen. Door middel van dit aanbod willen wij asielen helpen de zorg en veiligheid van deze dieren te verbeteren. 

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het via de onderstaande knop!

Veelgestelde vragen

Nee, niet alle dieren hebben een verplichting. Voor een hond of paard geldt een verplichting van 528 nummers.

Als het chipnummer verkeerd is ingevoerd, kan deze niet zomaar aangepast worden. De registratie moet worden teruggetrokken via het prullenbakje in de registratie. op het moment dat de registratie is teruggetrokken kan er een nieuwe registratie worden gedaan.

Meer lezen? Bekijk het op onze support site:

Ja, alle huisdierachtige dieren kunnen geregistreerd worden in de databank. Een aantal andere voorbeelden zijn: ezels, fretten, knaagdieren, slangen, vogels etc.

Voor het uitreiken van een officieel EU dierenpaspoort in Nederland is voor honden een UBN nummer nodig. 

Staat je vraag hier niet tussen? Lees er meer op de volgende pagina: