Wij zijn Dierendatabank PetBase

Vroeger werden dieren getatoeëerd voor registratie – een pijnlijke praktijk. Maar toen kwamen de pijnloze chips in 1993, en hoewel het de pijn verminderde, ontstond er een nieuw probleem: gegevens waren alleen telefonisch opvraagbaar tijdens kantooruren. Stel je voor dat je je dier kwijtraakt en niet onmiddellijk kunt achterhalen waar het is – ondenkbaar!

Daarom hebben wij, bij PetBase, in 1998 als eerste een online database voor dieren opgezet. Met onze database is jouw dier 24/7 opspoorbaar, zodat het snel weer veilig bij jou terug kan zijn.

PetBase: familiebedrijf met ISO-certificering

Vandaag de dag is PetBase een ISO gecertificeerd familiebedrijf waar ondanks de professionalisering de klanten en dieren nog steeds centraal staan! Nog steeds werken er meerdere familieleden binnen de organisatie, maar de afgelopen jaren is het team uitgebreid met enthousiaste collega’s die niet tot de familie Leemkuil behoren, maar zich inmiddels wel een onderdeel voelen van de familie. Het team bestaat uit een mix van dierenliefhebbers, dierenprofessionals en automatiseerders. De registraties van PetBase zijn in de loop van de jaren aangevuld met de registraties van voormalige databanken: RCA, SRGN, VETAIR en Stichting CHIP. Daarmee kunnen we zeggen dat we met elkaar al 33 jaar dieren registreren.

PetBase heeft een one-stop-shop voor het leveren van ISO FDX-B chips (transponders), chipreaders, EU dierenpaspoorten, luxe vaccinatieboekjes, penningen en registraties.

Alle software ontwikkelingen van PetBase doen wij in eigenbeheer. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief hoogstaande databank online brengen. Gemaakt voor de professional en heel eenvoudig te bedienen door de eigenaren. 

Ons team

Rachel team PetBase

Rachel de Wit
Support / backoffice Medewerker

Modar team PetBase

Modar Yaghi
Jr. Software developer

Manon team PetBase

Manon Vroegh
Klantenservice

0
Jaar ervaring
0 +
Huisdieren geregistreerd
0 +
Professionals
0 +
Klantbeoordelingen
Europetnet

Wij werken samen met alle bevoegde instanties die met vermiste of gevonden dieren werken, zoals Amivedi, dierenambulances, dierenasielen, dierenklinieken, dierkwijt.nl (SDGN), chipnummer.nlEuropetnet.com (EPN) en Petmaxx.com.

fokker registreren
honden fokker

Waarom kiezen voor PetBase?

Team PetBase
Team PetBase met de ISO certificaten

ISO 27001 & ISO 9001 certificaat

Veiligste databank van Nederland door ISO27001 certificaat

Wij worden jaarlijks gecontroleerd op strenge normeisen rondom informatiebeveiliging. Hierdoor kunnen wij onze klanten geruststellen dat hun gegevens ten alle tijden privé zijn en goed worden beveiligd. 

Constante ontwikkeling en belang van klant benadrukt door ISO9001

ISO 9001 stelt eisen aan de processen en procedures binnen een organisatie om ervoor te zorgen dat ze producten en diensten leveren die aan de wensen en behoeften van de klant voldoen. Het doel is om consistentie en verbetering van de kwaliteit van producten en diensten te garanderen. Certificering volgens ISO 9001 toont aan dat een organisatie zich sterk richt op klanttevredenheid en kwaliteitsverbetering.

Werken bij PetBase

Als onderdeel van een echt familiebedrijf help jij professionals in de dierenklinieken met het uitleggen hoe je een dier op de juiste manier registreert. Zo kan deze hond, kat, cavia, hamster, naakte woelrat, baardleguaan of python snel worden herenigd met zijn baasje als deze kwijtraakt.

Open sollicitatie

Ingevulde vacatures

paard chippen
Nieuws

Paarden chippen

Paarden chippen Paarden chippen! Heb jij een paard en heb jij je geliefde viervoeter al gechipt? Paarden zijn meer dan huisdieren; ze zijn onze vrienden,

Lees meer
Waarom registreren?
Nieuws

Waarom registreren bij PetBase?

Waarom registreren bij PetBase? Met een gebruiksvriendelijk platform biedt PetBase de perfecte oplossing voor het registreren van (huis)dieren. Het registratieproces verloopt snel en eenvoudig in

Lees meer
Nieuws

Pas op voor giftige stoffen

In deze blog leer je hoe je je huisdier kunt beschermen tegen giftige stoffen. Ontdek welke voedingsmiddelen, huishoudelijke producten en planten gevaarlijk kunnen zijn voor je huisdier. Leer welke voorzorgsmaatregelen je kunt nemen en wat te doen in geval van vergiftiging. Zorg ervoor dat je huisdier veilig en gezond blijft!

Lees meer

PetBase voldoet aan alle eisen die door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gesteld worden.

nl_NLDutch

Inloggen