PetBase veiligste databank: ISO27001

Om jouw gegevens en die van je huisdieren optimaal te beschermen, heeft PetBase de ISO 27001-certificering behaald. Deze internationale standaard verzekert dat jouw persoonlijke informatie – zoals je naam, adressen, telefoonnummer en e-mailadres – alsook alle gegevens van je huisdieren, met de hoogste zorgvuldigheid worden behandeld.

Deze certificering bekrachtigt onze toewijding om niet alleen de fysieke veiligheid van je huisdieren te waarborgen, maar ook om de integriteit en vertrouwelijkheid van de belangrijke informatie die je aan ons toevertrouwt te beschermen. Met strenge beveiligingsprocedures en een uitgebreid risicobeheerproces, zoals ISO 27001 voorschrijft, beperken we de risico’s op ongeoorloofde toegang, datalekken en andere beveiligingsdreigingen tot een minimum.

Veiligheid van gegevens staat voorop

Jouw vertrouwen is ons grootste goed. Daarom streven we voortdurend naar het verbeteren van onze services en het handhaven van de hoogste veiligheidsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat zowel jouw informatie als die van je huisdieren in veilige handen zijn bij PetBase.

Voor meer details over onze beveiligingsmaatregelen en hoe deze de veiligheid van je huisdierregistraties ten goede komen, nodigen we je uit om onze website te bezoeken. Samen creëren we een veiligere omgeving voor onze geliefde huisdieren.

Volg jij ons al op onze sociale media kanalen?

Elke maandag en donderdag voorzien wij al onze volgers van leuk, interessant of belangrijk nieuws over (huis)dieren. Vind jij dit interessant? Volg ons dan zeker op onze sociale media kanalen!

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase