Europees dierenpaspoort

Levenslange registratie, Snel & betaalbaar, Gratis wijzigen van adres

Een Europees dierenpaspoort heb je nodig als jouw dier de grens overgaat. Als jouw dier alleen in Nederland blijft, volstaat een vaccinatieboekje. Ben je een dierenarts en wil je Europees dierenpaspoort aanvragen voor de dieren die bij jouw praktijk langskomen? Dan zit je goed bij PetBase. Naast het feit dat we de aangewezen databank zijn voor gechipte en geregistreerde (huis)dieren, kunnen geregistreerde dierenartsen bij PetBase ook verschillende benodigdheden bestellen.

Dierenpaspoort aanvragen doe je bij PetBase

Vanaf 29 december 2014 zijn er nieuwe regels van kracht met betrekking tot het opstellen van een dierenpaspoort. Als dierenartsen kun je nu uitsluitend het Europese dierenpaspoort gereedmaken en verstrekken. Zodra diereneigenaren de nodige gegevens hebben ingevuld en de betreffende pagina’s zijn gelamineerd, wordt het dierenpaspoort goedgekeurd. Het is niet langer toegestaan om lege paspoorten te verstrekken aan bijvoorbeeld fokkers. Als geregistreerde dierenarts die is aangesloten bij PetBase, kun je eenvoudig het gewenste aantal paspoorten bestellen via de webshop. Deze dierenpaspoorten bevatten een vaccinatiedeel en voldoen aan het Europese model zoals vastgelegd in verordening 577/2013. Bovendien heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) het paspoort goedgekeurd. Bij PetBase kun je ook andere relevante producten bestellen, waaronder vaccinatieboekjes, thermolabels en transponders met landencodes. Profiteer van gecombineerde kortingsaanbiedingen!

Dierenpaspoort

Bestel je gewenste producten in de webshop

In onze webshop kun je moeiteloos je dierenpaspoort of andere producten aanvragen en laten produceren. PetBase zorgt ervoor dat deze correct bij je dierenartsenpraktijk worden afgeleverd. Als je meer informatie wenst over het opstellen van een dierenpaspoort of vragen hebt over onze databank, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. De medewerkers van PetBase staan klaar om je van dienst te zijn.

Bezoek via deze link onze webshop

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase