Contact

Welkom bij onze contactpagina! Voordat je ons contacteert, raden wij je aan om te kijken of het antwoord op je vraag niet al tussen onze veelgestelde vragen staat. Als je nog steeds hulp nodig hebt, gebruik dan het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!

Veelgestelde vragen

Je kunt zelf aangeven dat je dier is overleden. Dit doe je door via het chipnummer of je mijn.petbase.eu account in te loggen. Hier kan je het dier als overleden afmelden in de databank.

Een overdrachtscode, ook wel een verhuiscode genoemd, is nodig om een registratie van een huisdier over te zetten op een nieuwe eigenaar. Zonder deze code is het niet mogelijk om het dier op een andere houder / eigenaar te zetten. De oude eigenaar kan de code opvragen in de mijn.petbase.eu portal en deze aan de nieuwe eigenaar geven. Meer informatie kunt u vinden op de PetBase support portal.  

Voor registraties die vóór 9 november 2021 zijn gedaan is een formuliernummer nodig. Registraties na deze datum kunnen werken met een Mijn PetBase account en hebben geen registratienummer meer nodig, dan werkt alles met een overdrachtscode. Zonder nummer of code kunnen er geen wijzigingen doorgevoerd worden in de databank. 

Meer informatie over dit onderwerp kan je terugvinden op onze support site.
Support site

Wanneer je huisdier geregistreerd is voor 1 november 2021 heb je nog geen account. Dan heb je nog een oude registratie. Voor deze registratie kan je inloggen met een chipnummer en registratienummer. 

Eenvoudiger is nog een Gratis account aanmaken bij mijn.petbase.eu en dan met het chipnummer en registratie nummer de hond of kat of andere dieren daar aan toevoegen.

Support website PetBase

Hulp nodig bij de registratie?

  • Voor registraties vóór 9 november 2021: Vind het registratie-/formuliernummer en het chipnummer rechtsboven op het blauwe formulier bij de registratie en/of in de bevestigingsmail. Zonder deze informatie kunnen wij je vraag niet beantwoorden. 
 
  • Voor registraties na 9 november 2021: Je kunt de overdachtscode aanvragen voor je dier in de portal “Mijn.petbase.eu”.
 

*Let op: Bij ons heeft privacy de hoogste prioriteit, wat betekent dat wij geen gegevens kunnen wijzigen. Voor het aanpassen van gegevens dien je gebruik te maken van de website. Indien de website onduidelijk is, kunnen wij je wel advies geven.

Huisdier registratie hulp

Contact leggen met PetBase

Bij PetBase staan wij altijd klaar om onze klanten te helpen. Of het nu gaat om vragen over producten, levering of iets anders, wij zijn er om te assisteren. Het contact leggen met ons is eenvoudig en snel. PetBase is enthousiast om de beste service te bieden aan onze klanten. Wij waarderen ieders vertrouwen in ons en zullen er alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen.

Een van de manieren om met ons in contact te komen is via het contactformulier dat je op deze pagina kan vinden. Dit formulier is speciaal ontwikkeld om je vragen en opmerkingen snel en efficiënt te verwerken. Wij garanderen een snelle reactietijd, zodat je zo snel mogelijk het antwoord krijgt waar je naar op zoek bent.

 Direct een e-mail sturen is ook mogelijk. Maar vermeld altijd met het chipnummer en een foto van het paspoort / entingsboekje met het chipnummer duidelijk in beeld via info@petbase.eu.

Telefonisch contact

Naast het contactformulier kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Onze klantenservice is bereikbaar tijdens de volgende tijden:

Maandag, woensdag, donderdag 10:00 tot 12:00 uur en op alle werkdagen tussen 13:00 en 16:00 uur op het nummer 0900-7382273.

Professionals kunnen op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 ons bereiken op een ander telefoonnummer. Deze is te vinden in het professionele PetBase account. 

PetBase B.V.

Vlierweg 38a
3991 BD  HOUTEN
Nederland

0900-7382273

KVK-nummer: 83828435
Btw-nummer: NL009705375B01
Bankrekeningnummer: NL96INGB 0675392802

Volg jij ons al op onze sociale media kanalen?

Elke maandag en donderdag voorzien wij al onze volgers van leuk, interessant of belangrijk nieuws over (huis)dieren. Vind jij dit interessant? Volg ons dan zeker op onze sociale media kanalen!

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase