Heb je een vraag? PetBase helpt je graag.

Ga naar de juiste FAQ pagina om zo snel mogelijk antwoord te hebben op je vraag. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan een kijkje op onze support website.

FAQ | Dierenarts

Ontdek hoe je een dier kunt registreren, informatie over het UBN (Uniek Bedrijfsnummer) van onze praktijk,  alles over het Europees dierenpaspoort van PetBase en nog veel meer. 

FAQ | Fokker

Ontdek hoe je eenvoudig een chip kan aanmelden, een nestje honden kan registreren, hoe je de overdrachtscode van een dier naar de nieuwe eigenaar kan regelen en nog veel meer.

FAQ | Asiel

Ontdek hoe je als Asiel voordelig registreert bij PetBase, je een dier op naam kan zetten, hoe een chipnummer is opgebouwd, wat de normen 11784 en 11795 zijn en nog veel meer.

Uitlegvideo's op de PetBase Youtube

Op ons YouTube-kanaal leggen we via beeldmateriaal veel duidelijker uit hoe ons systeem werkt. We begrijpen dat sommige informatie beter overkomt wanneer je het daadwerkelijk ziet gebeuren. Daarom hebben we een reeks filmpjes gemaakt waarin stap voor stap wordt getoond hoe je ons systeem optimaal kunt gebruiken. Van basisfuncties tot geavanceerde instellingen, onze video’s bieden heldere visuele begeleiding die de complexiteit van tekstuele instructies wegneemt. Abonneer je op ons kanaal en ontdek hoe onze visuele handleidingen je kunnen helpen om snel vertrouwd te raken met alle mogelijkheden van ons systeem.

Of neem contact op met PetBase

Bij PetBase staan wij altijd klaar om onze klanten te helpen. Of het nu gaat om vragen over producten, levering of iets anders, wij zijn er om te assisteren. Het contact leggen met ons is eenvoudig en snel. PetBase is enthousiast om de beste service te bieden aan onze klanten. Wij waarderen ieders vertrouwen in ons en zullen er alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen.

Een van de manieren om met ons in contact te komen is via het contactformulier dat je op deze pagina kan vinden. Dit formulier is speciaal ontwikkeld om je vragen en opmerkingen snel en efficiënt te verwerken. Wij garanderen een snelle reactietijd, zodat je zo snel mogelijk het antwoord krijgt waar je naar op zoek bent.

 Direct een e-mail sturen is ook mogelijk. Maar vermeld altijd met het chipnummer en een foto van het paspoort / entingsboekje met het chipnummer duidelijk in beeld via info@petbase.eu.

Telefonisch contact

Naast het contactformulier kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Onze klantenservice is bereikbaar tijdens de volgende tijden:

Maandag, Dinsdag, woensdag 10:00 tot 12:00 uur en op alle werkdagen tussen 13:00 en 16:00 uur op het nummer 0900-7382273.

Professionals kunnen op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 ons bereiken op een ander telefoonnummer. Deze is te vinden in het professionele PetBase account. 

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase