Nest huisdieren aanmelden

Voor de professional

Nest dieren aanmelden? Dit kan in je professional account!

Nesten aangemeld
0 +
Nestdieren aangemeld
0 +
Minuten bespaard
0 +

Nest aanmelden formulier: maak het nog makkelijker

Om het nesten aanmelden nog makkelijker te maken hebben wij een formulier ontwikkeld. Op dit formulier kan je gemakkelijk alle gegevens van het nestje invullen. Ook is er rekening gehouden met de ruimte dat nodig is voor stickers van chipnummers en paspoortnummers. Om te voorkomen dat dit alsnog meer tijd gaat kosten. 

Ben jij al benieuwd? Via de onderstaande knop kan jij dit document downloaden en printen (op liggend a4)! 

Nest huisdieren aanmelden

Ben je een professional en wil je een compleet nest huisdieren registreren? Dit kan bij PetBase!

Registreer eenvoudig een nest huisdieren bij PetBase! Binnen slechts twee stappen worden alle vereiste wettelijke elementen meegenomen en het hele nestje wordt automatisch geregistreerd voor vermist en gevonden. Dit is een geweldige nieuwe mogelijkheid die het voor professionals gemakkelijker maakt om hun werk te doen en de zorg voor hun dieren te verbeteren.

Bespaar tijd; binnen 2 minuten een volledig nest dieren aangemeld

Het registreren van een nest huisdieren kan een tijdrovende taak zijn. Gelukkig is er nu een oplossing die alle professionals enorm veel tijd kan besparen. Met onze handige tool kan er op een snelle en eenvoudige manier een volledig nestje huisdieren worden geregistreerd. Dit bespaart veel tijd, want wij hebben het kunnen realiseren dat een compleet nest, met een gemiddelde van 5 dieren, in twee minuten kan worden geregistreerd!

* let op: hierbij zijn onze nieuwe dierenpaspoorten gebruikt, waar een barcode op de achterkant staat, in combinatie met een barcodescanner.

Unieke 4-in-1 registratie voor nest aanmeldingen

Maar dat is niet alles wat PetBase te bieden heeft. Met onze 4-in-1 registratie kunnen professionals niet alleen de geboorte van het nestje registreren, maar ook de chip-aanbrengmelding, paspoortmelding en de vermist/gevonden registratie in één keer regelen. 

Nest huisdieren aanmelden

Hoe meld je een nest huisdieren aan?

Voor het starten van de registratie is het goed om alle chipnummers al in de paspoorten en of vaccinatieboekjes geplakt te hebben. Voor de doormelding van de wettelijke elementen is het belangrijk om een chipper (alleen een chipaanbrengmelding) of gelijk de dierenarts (aanbreng + paspoort melding) te selecteren. Bij de katten met een 528 chip kan gelijk de chip-aanbrengmelding gedaan worden en bij honden kan in één keer de geboorte-, chipaanbreng- en paspoort melding gedaan worden.

Support website PetBase

Realiseer snelle registraties doormiddel van ons nieuwe EU-dierenpaspoort

Met het nieuwe Europese dierenpaspoort van PetBase kan nu nog meer tijd worden bespaard bij het aanmelden van een nest huisdieren. Het nieuwste paspoort bevat nu een barcode op de achterkant, wat het proces van koppeling nog makkelijker maakt.

Dit is niet alleen een geweldige tijdsbesparing voor de betrokken partijen, maar het kan ook aanzienlijke besparingen opleveren voor dierenbezitters. Doordat het koppelen van het paspoort aan het dier sneller gaat, kunnen er minder uren in rekening worden gebracht door de dierenarts.

Het nieuwe Europese dierenpaspoort met barcode biedt dus niet alleen gemak en efficiëntie, maar kan ook financiële voordelen bieden.

Ons Europees dierenpaspoort nog niet in bezit? Bestel hem nu in onze webshop:

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase