Figo: Dé zorgverzekering voor je huisdier

De band tussen jou en je huisdier is uniek. Je wilt zo lang mogelijk van elkaar genieten en ze de beste zorg kunnen geven als ze iets overkomt. Gelukkig wordt de diergeneeskunde steeds beter, maar de rekeningen kunnen hoog oplopen, soms wel tot in de duizenden euro’s.

Figo is een zorgverzekering voor huisdieren opgericht door dierenliefhebbers. Wij raden de verzekering van Figo aan om zeker te zijn van de beste dekking.

Een unieke band, verdient unieke zorg

Met de huisdierenverzekering van Figo is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.

  • Eén pakket met de meest complete dekking
  • De beste zorg, altijd betaalbaar
  • Tot 90% van je dierenartsrekening terugbetaald
  • Ongelimiteerde uitkering van de kosten
  • Supersnelle terugbetaling van je rekening
  • Inclusief jaarlijkse vergoeding voor preventieve zorg & SOS budget
  • Altijd contact met huisdierspecialisten
Figo logo

TIP!

Figo is de enige huisdierenverzekeraar die géén maximumleeftijd voor huisdieren aanhoudt. Alle rassen zijn welkom. Ze zijn de enige partij die geen maximum heeft op de jaarlijkse uitbetaling en vergoeden zelfs vaccinaties, gezondheidscontroles, en parasietenbestrijding, met een jaarlijks budget voor preventieve zorg.

Waar staat Figo voor?

Huisdieren horen er helemaal bij en hebben een speciale plek in ons hart en ons leven. Ze voelen hoe het met je gaat. Zijn er onvoorwaardelijk voor je. Dat is de reden dat we met Figo zijn begonnen. Want huisdieren verdienen net als mensen de beste medische zorg. Met een groot hart voor dieren helpen we jou om je huisdier gezond, fit, blij én enthousiast te houden.

FigoPet dierenverzekering

Zo worden wij beoordeeld:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veelgestelde vragen

Je kan bij ons een huisdierenverzekering afsluiten voor alle soorten honden, katten, konijnen en papegaaien. Wél moet het huisdier minstens 7 weken oud zijn en moet jij de eigenaar van het dier zijn.

Je kunt je huisdier bij Figo verzekeren vanaf een leeftijd van 7 weken. Er wordt geen maximale leeftijd gehanteerd.

Registraties die voor 9 november 2021 zijn gedaan bezitten over een formulier- of registratienummer. Dit nummer kan de geregistreerde eigenaar opvragen met het e-mailadres van de registratie door het chipnummer op te zoeken en te kiezen voor ‘Inloggen en gegevens wijzigen’. Is dit niet (meer) mogelijk? Bel ons vanuit het telefoonnummer van de registratie of stuur een mail met daarbij foto’s van het dierenpaspoort of vaccinatiebewijs naar info@petbase.eu. Wij kijken dan met je mee naar de mogelijkheden.

Registraties na deze datum kunnen werken met een Mijn PetBase account en hebben geen registratienummer meer nodig, dan werkt alles met een overdrachtscode. Deze code is te vinden bij de registratie van het dier in het PetBase account. Zonder nummer of code kunnen er geen wijzigingen doorvoeren in de databank. 

Meer informatie over dit onderwerp kan je terugvinden op onze support site.
Support site

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase