Support Medewerker Dierendatabank

Wie ben jij en waarmee maak je onze klanten blij?
Als onderdeel van een echt familiebedrijf help jij professionals in de dierenklinieken met het uitleggen hoe je een dier op de juiste manier registreert. Zo kan deze hond, kat, cavia, hamster, naakte woelrat, baardleguaan of python snel worden herenigd met zijn baasje als deze kwijtraakt. Je bent goed op de hoogte van alle processen en regels vanuit de overheid en helpt de professionals aan alle wettelijke plichten te voldoen. Daarnaast help je de eindgebruiker van ons eigen dierenplatform met van alles en nog wat om te zorgen dat ze nooit meer hoeven om te kijken naar hun registratie. Zodat ze weten dat hun huisdier in de betrouwbaarste dierenbank van Europa staat.

Als Support Medewerker ben jij dan ook een echte dierenliefhebber en je neemt de telefoon op met veel enthousiasme, zodat ze jouw glimlach door de telefoon heen kunnen horen. Je bent vriendelijk en servicegericht en zet net dat stapje extra voor onze klanten. Zo scoren wij namelijk een 8.5 in onze reviews!

Maar wie zijn wij dan?
PetBase is een van de grootste dierendatabanken van Nederland. En om een beetje op te scheppen: wij waren ook de eerste online dierendatabank 😊 Bij PetBase kunnen gechipte honden, katten en andere huisdieren geregistreerd worden, zodat ze weer herenigd kunnen worden met hun eigenaren nadat ze vermist zijn geraakt. De dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker kan een dier chippen en registreren. Hierdoor zijn onze klanten zeker van een goede registratie.

Onze missie is onze professionals en eigenaren te voorzien van goede informatie over dier identificatie, plaatsen van chips en registreren van EU dierenpaspoorten. PetBase maakt zelf de software en werkt in een klein team om de wensen en behoeftes van onze klanten te vertalen in oplossingen die werken en tijd besparen.

Een dag bij ons ziet er ongeveer zo uit
Je mag vanuit huis werken of je komt gezellig naar kantoor en je bent bereikbaar via de telefoon en/of mail. Wegens groei zijn wij op zoek naar iemand voor ongeveer 20 uur in de week. Dit mogen ook meerdere part-time medewerkers zijn. In het indelen van de uren zijn wij heel flexibel. Deze baan is bijvoorbeeld goed te combineren met een studie, helemaal mooi voor een student in de richting van dierengeneeskunde 😉

Je begint de dag met een lekkere kop koffie en logt in op het ticketsysteem om de vragen en orders die zijn binnengekomen te bekijken. Je collega Denis belt jou en de andere collega’s om even te vragen hoe het gaat, waar iedereen aan werkt en of er nog dingen zijn waar jullie tegenaan lopen. Voor je het weet dwaalt het gesprek een beetje af en heb je het ineens over zeilen bijvoorbeeld. Leuk en dat moet ook af en toe kunnen! Maar we moeten wel weer aan de slag, werk genoeg!

Je bekijkt de vragen van onze professionals in het online systeem en je beantwoordt de vragen per mail en/of belt de professionals na. Je helpt om de website en supportsite te voorzien van de juiste informatie, zo kunnen onze klanten zelf dingen oplossen. Lukt het echt niet? Dan ben jij de reddende engel.

Geschikt/Ongeschikt
Nee wij zijn niet van de landmacht, doen geen push-ups en marcheren niet in de kantoorgangen. Wel willen we graag dat JIJ je herkent in het onderstaande profiel en je jezelf geschikt vindt voor deze functie:

– Je spreekd en schrijfd goet Nederlands
– Your English is goed genoeg
– Goed advies vind je belangrijker dan scoren
– Je communicatie naar collega’s en klanten is helder en duidelijk
– Je kan in teamverband werken
– Je wilt graag leren en houdt je kennis
РWerken in een SCRUM team (pr̩)

Wanneer is dit (n) iets voor jou?
Niet: Als je niet houdt van gezellige collega’s
Niet: Als service niet je tweede naam is
Niet: Als je een hekel hebt aan dieren

Wel: Als je goed kunt luisteren en een vlotte babbel hebt
Wel: Als jij wilt bijdragen aan het goed registreren van dieren
Wel: Als je enthousiast bent om PetBase te helpen groeien

Wat zeggen je collega’s er eigenlijk van?
‘Als support medewerker bij PetBase doe je er echt toe. We hebben veel professionals die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Daarnaast zijn we bezig met hele leuke nieuwe ontwikkelingen om PetBase nog beter te maken. Ook daar willen we graag jouw input bij! We helpen elkaar, zijn een hecht team en je komt te werken met mensen die jou ook helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Bij ons is veel mogelijk en is alles bespreekbaar, daarom werk ik hier met veel plezier’ ~ Joris

Bedankt voor wat je doet
We werken om te leven. Wij zijn dankbaar voor wat je doet en belonen je daarvoor. Bij ons krijg je een vaste aanstelling, marktconform salaris o.b.v. je ervaring, krijg je voldoende vrijheid, leuke bedrijfsuitjes, vakantiegeld, een telefoon en laptop van de zaak, kan je je huisdier mee naar kantoor nemen en word je overladen met complimenten bij successen. Klinkt goed toch?

Daten?
Klinkt dit als muziek in de oren? Wij komen graag met je in contact. Bij ons op kantoor of via een online meeting leren wij elkaar kennen, stellen we elkaar de standaard vragen en proberen we ook even te lachen. We willen vooral weten waarom jij bij ons wilt werken en wat jou drijft in het leven.

Mochten we je toch wel naar rechts swipen en voor een tweede date gaan, dan willen we je zeker graag in het echt ontmoeten. We gaan dan dieper in op de functie en wat we belangrijk vinden aan onze werkrelatie.

Wederzijdse match?
Dan gaan we er alles aan doen om het zo snel mogelijk rond te krijgen. We rollen de rode loper uit op je eerste werkdag en houden intern een klein feestje dat je er bent!

We werken je goed in en je krijgt de tijd om eerst alle processen en de branche te leren kennen. Heb je iets nodig van middelen om jouw werk te bevorderen? Laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Klinkt dit nou als jouw ideale baan? Stuur je sollicitatie naar Maika Van Duijn (HR@micpoint.nl) en hopelijk tot snel!

Support medewerker PetBase
nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase