Gratis startpakket PetBase

0
Jaar ervaring
0 +
Huisdieren geregistreerd
0 +
Professionals
0 +
Klantbeoordelingen

Wat is het PetBase startpakket?

Vanaf medio 2022 kun je als eigenaar je huisdieren bij PetBase registreren met een iDeal betaling. Verder worden registraties alleen worden uitgevoerd door dierenartsen, asielen, dierenambulances en fokkers. Voor dierenklinieken, dierenasiels, dierenambulances en fokkers is er een gratis startpakket beschikbaar met vijf gratis registraties (5 x PetPoint), waarmee toegang verkregen wordt tot de professionele PetBase omgeving om eenvoudig honden, katten en andere huisdieren te registreren.

Bent je actief als dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker en wil je zelf de voordelen van registratie bij PetBase ontdekken? Speciaal voor jou hebben we een kosteloos startpakket samengesteld. Hierin tref je vijf gratis registraties aan (5 x PetPoint). Na het indienen van je aanvraag, worden je gegevens gecontroleerd en krijg je toegang tot de PetBase omgeving voor professionals. Hier kun je moeiteloos honden, katten en andere huisdieren registreren.

*Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij of uw organisatie een geregistreerde dierenkliniek (-arts), dierenasiel, dierenambulance of fokker is.

Bestel je gewenste producten in de webshop

In de webshop kan je eenvoudig jouw dierenpaspoort, of andere producten, aanvragen en laten maken. PetBase zorgt voor een correcte levering bij jouw dierenartsenpraktijk. Wens je meer informatie over het gereed maken van een dierenpaspoort? Of heb je vragen aan ons over de databank? Voel je vrij en neem contact met ons op via onze contactpagina. De medewerkers van PetBase zijn je graag van dienst.

Registreren met Petpoints

Wij, Dierendatabank PetBase, wilden af van het gebruik van de laatste papieren formulieren en helemaal digitaal gaan werken. Een PetPoint is een waarde-eenheid (ook credit genoemd). Met een PetPoint kan je een chipregistratie doen, een wettelijke doormelding naar de overheid (RVO) betalen of een paspoort registreren. Door ze vooraf in te kopen en in het account te zetten bespaar je geld en tijd. 

De eigenaar krijgt geen papieren bevestiging mee die ook door een volgende eigenaar gebruikt kan worden (onveilig), maar ontvangt een e-mail met daarin een bevestiging van de registratie. Elke registratie-bevestiging bevat nu automatisch een nieuwe overdrachtscode. De overdrachtscode wisselt bij elke nieuwe eigenaar, maar is ook tussentijds altijd opnieuw aan te maken. Hierdoor kan een oude eigenaar nooit meer wijzigingen aanbrengen na de overdracht. Dit is een grote verbetering van de privacy van de nieuwe eigenaar!

Petpoint
nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase