Gratis startpakket

PetBase is een databank waar het dier en de privacy van de eigenaar centraal staat. Goede en snelle service is waar wij voor staan. We zijn een organisatie die met een ISO 27001 systeem werken en zijn bezig met ISO 9001. Uniek als databank in Nederland en dat doen wij voor het registreren van dieren in Europa. De relatief lage kosten zijn voor de eigenaren eenmalig, geen verborgen kosten of een jaarlijks abonnement. 

Bij PetBase kunnen registraties alleen nog gedaan worden door de dierenarts, asiel, dierenambulance of fokker. Medio 2022 komt daar ook een mogelijkheid bij voor eigenaren, middels een iDeal betaling kan dan ook gebruik gemaakt worden van de Europese databank  PetBase. 

Bent u een dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker en wilt u zelf de voordelen van het registreren bij PetBase ervaren? Speciaal voor u hebben wij een gratis startpakket ontwikkeld. In dit startpakket vind je vijf gratis registraties (5 x PetPoint). Na de aanvraag controleren wij uw gegevens en heeft u toegang tot de PetBase omgeving voor professionals. Hier kunt u honden, katten en overige huisdieren snel en eenvoudig registreren. 

*Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij of uw organisatie een geregistreerde dierenkliniek (-arts), dierenasiel, dierenambulance of fokker is.

Bent u enthousiast? Online kunnen digitale registraties met PetPoints vanaf 5 stuks besteld worden, maar ook prepaid PetBase chips, prepaid PetBase EU dieren paspoorten, chipnummer lezers (chipreaders).