Order a free starter pack

PetBase is een databank waar het dier en de privacy van de eigenaar centraal staat. Goede en snelle service is waar wij voor staan. We zijn een organisatie die met een ISO 27001 systeem werken en zijn bezig met ISO 9001. Uniek als databank in Nederland en dat doen wij voor het registreren van dieren in Europa. De relatief lage kosten zijn voor de eigenaren eenmalig, geen verborgen kosten of een jaarlijks abonnement. 

Bij PetBase kunnen registraties alleen nog gedaan worden door de dierenarts, asiel, dierenambulance of fokker. Medio 2022 komt daar ook een mogelijkheid bij voor eigenaren, middels een iDeal betaling kan dan ook gebruik gemaakt worden van de Europese databank  PetBase. 

Bent u een dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker en wilt u zelf de voordelen van het registreren bij PetBase ervaren? Speciaal voor u hebben wij een gratis startpakket ontwikkeld. In dit startpakket vind je vijf gratis registraties (5 x PetPoint). Na de aanvraag controleren wij uw gegevens en heeft u toegang tot de PetBase omgeving voor professionals. Hier kunt u honden, katten en overige huisdieren snel en eenvoudig registreren. 

*After receiving your application, we will check whether your organization is a registered veterinary clinic (physician), animal shelter, animal ambulance or breeder.

Are you excited? Digital registrations with PetPoints from 5 pieces can be ordered online, but also prepaid PetBase chips, prepaid PetBase EU animal passports, chip number readers (chip readers).