Hondenpenning voor PetBase kantoorhond

Onze kantoorhond is ook voorzien van deze prachtige penningen. Een gepersonaliseerde badge is niet zomaar een stukje metaal; het is een uniek symbool van betekenis en verbondenheid. Deze gepersonaliseerde penning wordt niet alleen een praktisch identificatiemiddel, maar ook een hartverwarmend sieraad dat de liefde en toewijding aan je trouwe knuffeldier symboliseert.

Bestel jouw hondenpenning met 10% korting!

Hondenpenning kantoorhond PetBase
Kantoorhond PetBase: eigen penning
hondenpenning bij kantoorhond

Personalise your own token

Geef jouw harige vriend een unieke touch met een gepersonaliseerde penning. Laat de naam van je trouwe huisdier schitteren, met een speels hondenpootje of liefdevol hartje als extraatje. Maar dat is nog niet alles! Voor extra gemoedsrust kun je ervoor kiezen om aan de achterkant van de penning belangrijke informatie te laten graveren, zoals een telefoonnummer of de woorden “Ik ben verdwaald.” Zo zorg je ervoor dat je pluizige metgezel snel en veilig naar huis kan worden gebracht, mocht hij ooit de weg kwijtraken.

Je kan ook op de achterkant een PetBase logo laten zetten. Iedereen weet dat je geliefde dier dan bij PetBase is geregistreerd.

Dog tag: extra peace of mind

De honden penning zijn het populairste, maar andere huisdieren kunnen uiteraard ook. De penning kan je aan de halsband of tuigje vastmaken van je hond. Hierdoor is meteen duidelijk dat jouw huisdier registered state.

After reading the chip with a reader your details are instantly traceable via the website. The small token has a diameter of 20 mm and is especially for cats, cats and small dogs. In addition, a large token, especially for dogs, is available with a diameter of 30 mm. 

Are you already following us on our social media channels?

Every Monday and Thursday we provide all our followers with fun, interesting or important news about pets and animals. Do you find this interesting? Be sure to follow us on our social media channels!

en_GBEnglish

Login

Team PetBase