Hondenpenning voor PetBase kantoorhond

Onze kantoorhond is ook voorzien van deze prachtige penningen. Een gepersonaliseerde penning is niet zomaar een stukje metaal; het is een uniek symbool van betekenis en verbondenheid. Deze gepersonaliseerde penning wordt niet alleen een praktisch identificatiemiddel, maar ook een hartverwarmend sieraad dat de liefde en toewijding aan je trouwe knuffeldier symboliseert.

Bestel jouw hondenpenning met 10% korting!

Hondenpenning kantoorhond PetBase
Kantoorhond PetBase: eigen penning
hondenpenning bij kantoorhond

Personaliseer zelf je penning

Geef jouw harige vriend een unieke touch met een gepersonaliseerde penning. Laat de naam van je trouwe huisdier schitteren, met een speels hondenpootje of liefdevol hartje als extraatje. Maar dat is nog niet alles! Voor extra gemoedsrust kun je ervoor kiezen om aan de achterkant van de penning belangrijke informatie te laten graveren, zoals een telefoonnummer of de woorden “Ik ben verdwaald.” Zo zorg je ervoor dat je pluizige metgezel snel en veilig naar huis kan worden gebracht, mocht hij ooit de weg kwijtraken.

Je kan ook op de achterkant een PetBase logo laten zetten. Iedereen weet dat je geliefde dier dan bij PetBase is geregistreerd.

Hondenpenning: extra gemoedsrust

De honden penning zijn het populairste, maar andere huisdieren kunnen uiteraard ook. De penning kan je aan de halsband of tuigje vastmaken van je hond. Hierdoor is meteen duidelijk dat jouw huisdier geregistreerd staat.

Na het uitlezen van de chip met een reader zijn jouw gegevens direct te traceren via de website. De kleine penning heeft een diameter van 20 mm en is speciaal voor katten, poezen en kleine honden. Daarnaast is er een grote penning, speciaal voor honden, verkrijgbaar met een diameter van 30 mm. 

Volg jij ons al op onze sociale media kanalen?

Elke maandag en donderdag voorzien wij al onze volgers van leuk, interessant of belangrijk nieuws over (huis)dieren. Vind jij dit interessant? Volg ons dan zeker op onze sociale media kanalen!

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase