Figo: Dé zorgverzekering voor je huisdier

De band tussen jou en je huisdier is uniek. Je wilt zo lang mogelijk van elkaar genieten en ze de beste zorg kunnen geven als ze iets overkomt. Gelukkig wordt de diergeneeskunde steeds beter, maar de rekeningen kunnen hoog oplopen, soms wel tot in de duizenden euro’s.

Figo is een zorgverzekering voor huisdieren opgericht door dierenliefhebbers. Wij raden de verzekering van Figo aan om zeker te zijn van de beste dekking.

Een unieke band, verdient unieke zorg

Met de huisdierenverzekering van Figo is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.

  • Eén pakket met de meest complete dekking
  • De beste zorg, altijd betaalbaar
  • Tot 90% van je dierenartsrekening terugbetaald
  • Ongelimiteerde uitkering van de kosten
  • Supersnelle terugbetaling van je rekening
  • Inclusief jaarlijkse vergoeding voor preventieve zorg & SOS budget
  • Altijd contact met huisdierspecialisten
Figo logo

TIP!

Figo is de enige huisdierenverzekeraar die géén maximumleeftijd voor huisdieren aanhoudt. Alle rassen zijn welkom. Ze zijn de enige partij die geen maximum heeft op de jaarlijkse uitbetaling en vergoeden zelfs vaccinaties, gezondheidscontroles, en parasietenbestrijding, met een jaarlijks budget voor preventieve zorg.

Waar staat Figo voor?

Huisdieren horen er helemaal bij en hebben een speciale plek in ons hart en ons leven. Ze voelen hoe het met je gaat. Zijn er onvoorwaardelijk voor je. Dat is de reden dat we met Figo zijn begonnen. Want huisdieren verdienen net als mensen de beste medische zorg. Met een groot hart voor dieren helpen we jou om je huisdier gezond, fit, blij én enthousiast te houden.

FigoPet dierenverzekering

Zo worden wij beoordeeld:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FAQ

Je kan bij ons een huisdierenverzekering afsluiten voor alle soorten honden, katten, konijnen en papegaaien. Wél moet het huisdier minstens 7 weken oud zijn en moet jij de eigenaar van het dier zijn.

Je kunt je huisdier bij Figo verzekeren vanaf een leeftijd van 7 weken. Er wordt geen maximale leeftijd gehanteerd.

Registrations made before 9 November 2021 possess a form or registration number. The registered owner can retrieve this number using the e-mail address of the registration by looking up the chip number and choosing 'Login and change data'. Is this not possible (anymore)? Call us from the phone number of the registration or send an e-mail including photos of the animal passport or vaccination certificate to info@petbase.eu. We will look at the possibilities with you.

Registrations after this date can work with a My PetBase account and no longer need a registration number, then everything works with a transfer code. This code can be found when registering the animal in the PetBase account. No changes can be made to the database without a number or code. 

More information about this subject can be found on our support site.
Support site

en_GBEnglish

Login

Team PetBase