Als fokker registreren bij PetBase

De voordelen voor fokkers:

Fokkers besparen veel tijd bij PetBase

Het chippen en registreren van huisdieren is een belangrijke stap in het beschermen van onze gezelschapsdieren. Sinds 2013 is het zelfs verplicht om alle honden die in Nederland geboren (of geïmporteerd) zijn, te chippen en te registreren.

PetBase is in 1998 gestart als eerste online databank waar gechipte dieren geregistreerd kunnen worden. Onze missie is onze professionals en eigenaren te voorzien van goede informatie over dieridentificatie, het plaatsen van chips en het registreren van EU dierenpaspoorten.

Momenteel is PetBase is een ISO-gecertificeerd familiebedrijf met een team van dierenliefhebbers, professionals en automatiseerders. Ze bieden een veilige databank voor dieren en leveren verschillende producten en diensten, waaronder FDX-B chips, EU dierenpaspoorten en registraties. Alle softwareontwikkeling wordt in eigen beheer gedaan, wat resulteert in een hoogwaardige databank die zowel professioneel als gebruiksvriendelijk is.

Huisdier-registratie

Al meer dan..

0
Jaar ervaring
0 +
Huisdieren geregistreerd
0 +
Professionals
0 +
Klantbeoordelingen

PetBase wilt samenwerken met fokkers!

Als team bij PetBase zijn we trots op de service die wij aan onze huidige klanten bieden. Zij ervaren onze diensten als zeer positief en zijn tevreden over de manier waarop wij hen ondersteunen bij het chippen en registreren van hun dieren.

Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen met fokkers die behoefte hebben aan ondersteuning bij het registreren van hun nestjes. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om fokkers te helpen bij het correct registreren van de geboortedatum, het ras, de ouders en andere belangrijke informatie van de dieren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze gegevens nauwkeurig bij te houden en daarom zetten wij ons in om fokkers te ontzorgen op dit gebied.

We willen graag samenwerken met meer fokkers om hen te ondersteunen bij het registratieproces en hen te helpen bij het creëren van een volledig en nauwkeurig overzicht van de gegevens van hun dieren. Als je een fokker bent en geïnteresseerd bent in onze diensten, kan je gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle dieren die onder jou zorg vallen, correct geregistreerd zijn en de best mogelijke zorg krijgen.

fokker registreren
Blauwe stip
fokker registreren
honden fokker
Blauwe stip

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij worden beoordeeld met een..

Jorn

Jr. marketeer

“Bij PetBase kun je je huisdier snel en gemakkelijk levenslang registreren in slechts 2 minuten! En meteen wordt je huisdier in binnen- en buitenland geregistreerd dankzij de aansluiting van PetBase bij EuroPetNet. Alles met het doel om je (huis)dier zo snel mogelijk thuis te brengen na vermissing. “

huisdier registreren

Ben je als fokker overtuigd?

Wij hopen dat je binnenkort bij de 860+ professionals hoort die wij al voorzien van de beste service! Om te beginnen met het registreren bij PetBase hoef je alleen maar een account aan te maken. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan even contact met ons op!

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase