Als fokker registreren bij PetBase

De voordelen voor fokkers:

honden fokker
fokker registreren
fokker

Bespaar veel tijd door te registreren bij PetBase

Het chippen en registreren van huisdieren is een belangrijke stap in het beschermen van onze gezelschapsdieren. Sinds 2013 is het zelfs verplicht om alle honden die in Nederland geboren (of geïmporteerd) zijn, te chippen en te registreren.

PetBase is in 1998 gestart als eerste online databank waar gechipte dieren geregistreerd kunnen worden. Onze missie is onze professionals en eigenaren te voorzien van goede informatie over dieridentificatie, het plaatsen van chips en het registreren van EU dierenpaspoorten.

Momenteel is PetBase is een ISO-gecertificeerd familiebedrijf met een team van dierenliefhebbers, professionals en automatiseerders. Ze bieden een veilige databank voor dieren en leveren verschillende producten en diensten, waaronder FDX-B chips, EU dierenpaspoorten en registraties. Alle softwareontwikkeling wordt in eigen beheer gedaan, wat resulteert in een hoogwaardige databank die zowel professioneel als gebruiksvriendelijk is.

Huisdier-registratie

Al meer dan..

25+ 

Jaar ervaring

1.100.000+

Huisdieren geregistreerd

800+

Professionnals

PetBase wilt samenwerken met fokkers!

Als team bij PetBase zijn we trots op de service die wij aan onze huidige klanten bieden. Zij ervaren onze diensten als zeer positief en zijn tevreden over de manier waarop wij hen ondersteunen bij het chippen en registreren van hun dieren.

Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen met fokkers die behoefte hebben aan ondersteuning bij het registreren van hun nestjes. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om fokkers te helpen bij het correct registreren van de geboortedatum, het ras, de ouders en andere belangrijke informatie van de dieren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze gegevens nauwkeurig bij te houden en daarom zetten wij ons in om fokkers te ontzorgen op dit gebied.

We willen graag samenwerken met meer fokkers om hen te ondersteunen bij het registratieproces en hen te helpen bij het creëren van een volledig en nauwkeurig overzicht van de gegevens van hun dieren. Als je een fokker bent en geïnteresseerd bent in onze diensten, kan je gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle dieren die onder jou zorg vallen, correct geregistreerd zijn en de best mogelijke zorg krijgen.

fokker registreren
fokker registreren
honden fokker

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij worden beoordeeld met een..

Ons Europees dierenpaspoort

Een Europees dierenpaspoort is verplicht voor een hond. Voor alle andere (huis)dieren is een vaccinatieboekje voldoende. Ben je een dierenarts en wil je een Europees dierenpaspoort aanvragen voor de dieren die bij jou in de praktijk langskomen? Dan ben je bij PetBase op het juiste adres. Behalve dat wij een aangewezen databank zijn voor gechipte en geregistreerde (huis)dieren, kunnen geregistreerde dierenartsen bij PetBase ook diverse benodigdheden bestellen.

Europees dierenpaspoort aanvragen doe je bij PetBase

Vanaf 29 december 2014 gelden er nieuwe regels ten aanzien van het maken van een dierenpaspoort. Dierenartsen mogen enkel nog het Europese dierenpaspoort gereed maken en afgeven. Nadat diereneigenaren diverse gegevens hebben ingevuld en de betreffende pagina’s zijn gelamineerd, is het dierenpaspoort goedgekeurd. Er mogen geen lege paspoorten meer worden afgegeven aan bijvoorbeeld fokkers. Wil je als geregistreerde dierenarts dierenpaspoorten aanvragen en ben je aangemeld bij PetBase? Dan bestel je eenvoudig je gewenste aantal paspoorten in de webshop. Het is een dierenpaspoort met vaccinatiedeel dat voldoet aan het Europese model, zoals het is vastgelegd in verordening 577/2013. Daarnaast is het paspoort goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Ook kan je andere relevante producten bestellen bij PetBase, zoals vaccinatieboekjes, thermolabels en transponders met landencode. Je kan profiteren van combinatiekortingen!

Ben je als fokker overtuigd?

Wij hopen dat je binnenkort bij de 800+ professionals hoort die wij al voorzien van de beste service! Om met ons samen te werken hoef je alleen even contact met ons te leggen. Dit kan op de volgende pagina:

nl_NLDutch

Inloggen