Als fokker registreren bij PetBase

De voordelen voor fokkers:

honden fokker
fokker
fokker

Bespaar veel tijd door te registreren bij PetBase

Het chippen en registreren van huisdieren is een belangrijke stap in het beschermen van onze gezelschapsdieren. Sinds 2013 is het zelfs verplicht om alle honden die in Nederland geboren (of geïmporteerd) zijn, te chippen en te registreren.

PetBase is in 1998 gestart als eerste online databank waar gechipte dieren geregistreerd kunnen worden. Onze missie is onze professionals en eigenaren te voorzien van goede informatie over dieridentificatie, het plaatsen van chips en het registreren van EU dierenpaspoorten.

Momenteel is PetBase is een ISO-gecertificeerd familiebedrijf met een team van dierenliefhebbers, professionals en automatiseerders. Ze bieden een veilige databank voor dieren en leveren verschillende producten en diensten, waaronder FDX-B chips, EU dierenpaspoorten en registraties. Alle softwareontwikkeling wordt in eigen beheer gedaan, wat resulteert in een hoogwaardige databank die zowel professioneel als gebruiksvriendelijk is.

Huisdier-registratie

More than..

25+ 

Years of experience

1.100.000+

Pets registered

800+

Professionals

PetBase wilt samenwerken met fokkers!

Als team bij PetBase zijn we trots op de service die wij aan onze huidige klanten bieden. Zij ervaren onze diensten als zeer positief en zijn tevreden over de manier waarop wij hen ondersteunen bij het chippen en registreren van hun dieren.

Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen met fokkers die behoefte hebben aan ondersteuning bij het registreren van hun nestjes. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om fokkers te helpen bij het correct registreren van de geboortedatum, het ras, de ouders en andere belangrijke informatie van de dieren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze gegevens nauwkeurig bij te houden en daarom zetten wij ons in om fokkers te ontzorgen op dit gebied.

We willen graag samenwerken met meer fokkers om hen te ondersteunen bij het registratieproces en hen te helpen bij het creëren van een volledig en nauwkeurig overzicht van de gegevens van hun dieren. Als je een fokker bent en geïnteresseerd bent in onze diensten, kan je gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle dieren die onder jou zorg vallen, correct geregistreerd zijn en de best mogelijke zorg krijgen.

fokker
honden fokker

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij worden beoordeeld met een..

Veel tijd besparing voor fokkers: registreer in één keer een volledig nest!

Ja je leest het goed. Bij PetBase kan je in één keer een volledig nestje aanmelden. 

Wij snappen dat het voor fokkers soms vervelend is om elk dier los te moeten registreren. Daarom willen wij alles zo makkelijk mogelijk maken voor de fokkers! Om dit werkelijkheid te maken hebben wij het registreren van een volledig nest mogelijk gemaakt.

Bij de nest aanmelding wordt gebruik gemaakt van onze unieke 4-in-1 registratie. Hiermee is niet alleen de registratie van je dieren goed geregeld, alle wettelijke meldingen zijn ook in één keer goed voor je geregeld. Dit scheelt veel tijd!

Our European pet passport

A European pet passport is mandatory for a dog. A vaccination booklet is sufficient for all other (domestic) animals. Are you a veterinarian and do you want to apply for a European pet passport for the animals that visit your practice? Then you have come to the right place at PetBase. In addition to being a designated database for microchipped and registered pets, registered veterinarians can also order various supplies from PetBase.

You can apply for a European pet passport at PetBase

From December 29, 2014 new rules apply with regard to making a pet passport. Veterinarians are only allowed to prepare and issue the European pet passport. After pet owners have filled in various details and the relevant pages have been laminated, the pet passport is approved. Empty passports may no longer be issued to breeders, for example. Do you want to apply for pet passports as a registered veterinarian and are you registered with PetBase? Then you simply order your desired number of passports in the webshop. It is a pet passport with vaccination part that conforms to the European model, as laid down in regulation 577/2013. In addition, the passport has been approved by the Dutch Food and Consumer Product Safety Authority (NVWA). You can also order other relevant products from PetBase, such as vaccination booklets, thermal labels and transponders with a country code. You can benefit from combination discounts!

Ben je als fokker overtuigd?

Wij hopen dat je binnenkort bij de 800+ professionals hoort die wij al voorzien van de beste service! Om met ons samen te werken hoef je alleen even contact met ons te leggen. Dit kan op de volgende pagina: