Europees Dierenpaspoort

Levenslange registratie, Snel & betaalbaar, Gratis wijzigen van adres

Een Europees dierenpaspoort is alleen noodzakelijk voor dieren die over de grens gaan. Voor dieren die enkel in Nederland verblijven, is een vaccinatieboekje voldoende. Bent u een dierenarts en wilt u een Europees dierenpaspoort aanvragen voor de dieren die bij u in de praktijk langskomen? Dan bent u bij PetBase op het juiste adres. Behalve dat wij een aangewezen databank zijn voor gechipte en geregistreerde (huis)dieren, kunnen geregistreerde dierenartsen bij PetBase ook diverse benodigdheden bestellen.

Europees dierenpaspoort aanvragen doet u bij PetBase

Vanaf 29 december 2014 gelden er nieuwe regels ten aanzien van het maken van een dierenpaspoort. Dierenartsen mogen enkel nog het Europese dierenpaspoort gereed maken en afgeven. Nadat diereneigenaren diverse gegevens hebben ingevuld en de betreffende pagina’s zijn gelamineerd, is het dierenpaspoort goedgekeurd. Er mogen geen lege paspoorten meer worden afgegeven aan bijvoorbeeld fokkers. Wilt u als geregistreerde dierenarts dierenpaspoorten aanvragen en bent u aangemeld bij PetBase? Dan bestelt u eenvoudig uw gewenste aantal paspoorten in de webshop. Het is een dierenpaspoort met vaccinatiedeel dat voldoet aan het Europese model, zoals het is vastgelegd in verordening 577/2013. Daarnaast is het paspoort goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Tevens kunt u andere relevante producten bestellen bij PetBase, zoals vaccinatieboekjes, thermolabels en transponders met landencode. U kunt profiteren van combinatiekortingen!

Bestel je gewenste producten in de webshop

In de webshop kunt u eenvoudig uw dierenpaspoort, of andere producten, aanvragen en laten maken. PetBase zorgt voor een correcte levering bij uw dierenartsenpraktijk. Wenst u meer informatie over het gereed maken van een dierenpaspoort? Of heeft u vragen aan ons over de databank? Voel u vrij en neem contact met ons op via onze contactpagina. De medewerkers van PetBase zijn u graag van dienst.

Bezoek via deze link onze webshop