PetPoints en vooraf betaalde registraties (formulieren)

PetPoints zijn de nieuwste manier om huisdieren te registreren en wettelijke verplichtingen te vervullen voor professionals bij PetBase. Ze vervangen de oude papieren en digitale formulieren voor pre-paid registraties en bieden een aantal unieke voordelen ten opzichte van de oude manier van registreren.

Wat zijn de voordelen van de PetPoints?
Ten eerste is alles digitaal, waardoor je nooit meer met papier hoeft te werken. Je hoeft ook niet meer te zoeken naar het juiste formuliernummer, wat veel tijd bespaart. Bovendien worden er minder fouten gemaakt in het koppelen en uitgeven van de formulieren, omdat alles geautomatiseerd is. Dit is vooral handig voor grote klinieken en asielen, waar het verdelen van formulieren vroeger vaak tot verwarring leidde.

PetPoints verhogen ook de privacy van de nieuwe eigenaar. Je ontvangt een bevestigingse-mail met alle relevante informatie, zodat je alles op elk moment bij de hand hebt.

Hoe ziet de toekomst eruit?
PetPoints zijn de toekomst van 
huisdierenregistratie en bieden tal van voordelen ten opzichte van de oude papieren en digitale formulieren. In plaats van tijd en geld te verspillen aan het vinden en invullen van formulieren, kun je gewoon PetPoints vooraf kopen en opslaan in je account. Deze PetPoints kunnen dan worden gebruikt voor chipregistraties, wettelijke doormeldingen aan de overheid (RVO) of het registreren van een paspoort, waardoor je zowel tijd als geld bespaart.

Het vervangen van formulieren door PetPoints is een stap in de goede richting en het bewijs dat we altijd bezig zijn met verbeteren en moderniseren. Dankzij de vele voordelen die PetPoints bieden, zijn we er zeker van dat ze de toekomst zijn van huisdierenregistratie en de manier waarop we onze huisdieren beschermen en registreren voorgoed veranderen.

Petpoints
nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase