PetBase certificeert zich als eerste databank met ISO!

PetBase is de enige databank in Nederland dat beschikt over een ISO27001 en ISO9001 certificaat, deze staan voor het begrip kwaliteit en veiligheid. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van de persoonsgegevens en de behoeftes van onze klanten. Daarom zijn wij constant bezig om onze systemen zo veilig mogelijk te houden. En luisteren wij graag naar de feedback van onze klanten. Hierdoor blijven wij ons dagelijks ontwikkelen!

Waar staat ISO voor?

ISO is een internationale organisatie dat zich bezighoudt met het opstellen, beheren en verbeteren van normen voor allerhande organisaties, processen en keuringen. De afkorting ISO staat voor ”International Standardization Organization”

Team PetBase

Betrouwbaarheid van ISO

Betrouwbaarheid is een begrip dat tot uiting komt in onder andere veiligheid, kwaliteit, milieu en duurzaamheid van producten en dienstverlening. Door het ISO 27001 certificaat en ISO 9001 certificaat kan PetBase aantonen bezig te zijn met de veiligheid van persoonsgegevens en dat de kwaliteit belangrijk is. Dit certificaat wordt over de hele wereld geaccepteerd en is beoordeeld door deskundigen.

honden registratie
PetBase ISO

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 staat in het teken van informatiebeveiliging, met als kern het beschermen van de vertrouwelijk, integriteit en beschikbaarheid van informatie. Hier gaat het om gegevens zoals: Persoonsgegevens, klantgegevens, ordergegevens en dergelijke.

Hier hechten wij veel waarde aan en zijn hier dus ook veel mee bezig. Wil je meer lezen over het ISO 27001 certificaat? Lees dit op de volgende website:

ISO 27001

Wat is ISO 9001?

ISO 9001  is een vorm van kwaliteitsmanagementsystemen. Door dit certificaat toont PetBase aan dat ze zich dagelijks bezig houden met het belang van de klant en het blijven ontwikkelen. Hierdoor voldoen wij steeds beter aan de behoeften van onze klanten en passen wij feedback steeds vaker toe. 

Meer lezen over het ISO 9001 certificaat? Lees dit op de volgende website: 

ISO 9001
PetBase ISO
nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase