Huisdieren niet het slachtoffer van de inflatie

Ondanks de hoge prijzen van tegenwoordig weerhoudt het veel mensen niet om het beste voor hun dier te willen. Het is immers een echt familielid die niet slachtoffer moet zijn van de huidige inflatie vindt men.

De verhoging in prijzen is landelijk een probleem aan het worden. Toch zien dierenwinkels geen afname in verkoop van duurdere spullen zoals drinkfonteinen, luxe hondenmanden, krabpalen en speeltjes. Dit komt omdat men tegenwoordig sneller geld zal gaan besparen met hun eigen aankopen dan die van hun huisdier. Om uiteindelijk zo’n duurder product te kopen. Dit is ook te zien tijdens dierendag waar weer massaal naar duurdere spullen en eten werd gegrepen om toch even hun huisdiertje te verwennen!

Ook zijn er huishoudens die minder te besteden hebben, deze mensen zullen niet snel grijpen naar een ‘luxe’ product. Toch is er ook veel veranderd voor hun. Bijna al het voer is namelijk ook een stuk duurder geworden. Dit kan hebben veroorzaakt dat ze moesten overstappen op ander voer. Om deze overstap zo goed mogelijk te laten verlopen hebben veel dierenwinkels nu ook goedkoper voer in het assortiment. Dit zorgt ervoor dat ze alsnog genoeg keuze hebben in voer!

Huisdieren niet slachtoffer
nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase