Groot onderhoud PetBase op 24-11-2021 door samenvoegen van Stichting Chip in PetBase

Zondag 24-11-2021 heeft PetBase groot onderhoud door het samenvoegen van Stichting Chip met PetBase. Dit onderhoud ligt tussen 12.00 en 18.00 uur. Er zal tijdens dit onderhoud geen data verloren gaan, er komt alleen maar meer bij. U kunt in deze tijd niet inloggen of gebruik maken van de zoekfunctie. Zodra we klaar zijn met het onderhoud is alles weer beschikbaar.

Update: onderhoud was klaar om 14.27 uur.

Aankomende weekend is er ook weer een groot onderhoud moment om de databank te upgraden naar een nieuwe versie 5.0 van PetBase. Deze voldoet aan alle nieuwe eisen omtrent de nieuwe regelgeving hond die per 1-11-2021 ingaat.

Op zondag 31-10-2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur is er onderhoud op PetBase om te gaan naar een nieuwe versie 5.0. De hele applicatie is vernieuwd en verbeterd. Naast het voldoen aan de nieuwe regelgeving was het achterlaten van oude software programmatuur een must. PetBase moet veilig en-up-to date blijven. Vanaf deze versie lopen er nieuwe koppelingen naar RVO voor het doormelden van alle meldingen voor honden, paspoorten en chips. Elke paspoort en chipnummer die begint met een 528 worden direct doorgemeld naar de CDD (Centrale Databank Dieren) van RVO.

PetBase is de online Europese databank voor het registreren van huisdieren. #hond #kat #chip #konijn #alleswatliefisenwatjeterugwiltbijvermissing #goed_geregeld

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase