Revolutionaire chipreader: Trovan LID574

Maak kennis met de Trovan LID 574 FDX-A/B, de reader die technologie naar een hoger niveau tilt. Deze compacte reader, met slechts 250g op de weegschaal, maakt het uitlezen van chips bij huisdieren niet alleen gemakkelijker, maar ook sneller dan ooit tevoren. Dankzij het hoogwaardige e-ink display en de geavanceerde interface verloopt de interactie vlekkeloos, terwijl de duurzame Li-Ion batterij zorgt voor een lange levensduur, op te laden via USB voor uw gemak.

Met de Trovan LID 574 ben je voorbereid op elke situatie. Dit toestel is ontworpen om zowel FDX A als FDX B transponders moeiteloos uit te lezen en biedt audiowaarschuwingen en tactiele feedback voor een intuïtieve gebruikservaring. Je gemak staat voorop, met functies zoals aangepaste naamtoewijzing om je werkstroom te optimaliseren.

Trovan LID547

Lichtgewicht en Krachtig: Met een gewicht van slechts 250 gram, biedt deze reader je de vrijheid om hem overal mee naartoe te nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Ideaal voor dierenartsen, dierenopvangcentra, of gewoon voor thuisgebruik.

Snelle en Betrouwbare Leesprestaties: Dankzij de geavanceerde leestechnologie hoef je slechts kort over het dier te bewegen om de chip te lezen, waardoor het proces stressvrij is voor zowel jou als het dier.

Helder E-ink Display: Het duidelijke e-ink display zorgt ervoor dat je onder alle omstandigheden de informatie goed kunt aflezen. De gebruiksvriendelijke interface maakt de bediening van de reader een fluitje van een cent.

Langdurige Batterij: Nooit meer halverwege je werkzaamheden zonder power zitten dankzij de sterke Li-Ion batterij. En als je toch moet opladen, is dat zo gepiept via de handige USB-aansluiting.

Geschikt voor Alle Transponders: Of je nu werkt met FDX A of FDX B chips, de Trovan LID 574 kan het allemaal aan. Dit maakt hem een universele tool voor alle soorten huisdieridentificatie.

Ontworpen met Nederlandse Precisie: Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van een product dat met Nederlandse precisie is vervaardigd. Dit is de tool waarop je kunt bouwen.

Grijp nu je kans om voorop te lopen in de technologie van huisdieridentificatie. Schaf de Trovan LID 574 FDX-A/B chipreader aan en ervaar hoeveel gemakkelijker en efficiënter je werk kan zijn.

Trovan LID574 FDX A + B chipreader

Are you already following us on our social media channels?

Every Monday and Thursday we provide all our followers with fun, interesting or important news about pets and animals. Do you find this interesting? Be sure to follow us on our social media channels!

en_GBEnglish

Login

Team PetBase