Maak van je huisdier geen zwerfdier

Deze week hebben we een gezin in Houten blij kunnen maken nadat hun vermiste hond, geregistreerd bij PetBase, werd teruggevonden … door een medewerker van PetBase!

De hond was weggelopen nadat het geschrokken was door een klap van vuurwerk. Helaas was de hond niet naar huis teruggekeerd en heeft het enige tijd rondgezworven.

In de nacht van vrijdag op zaterdag, toen onze medewerker van PetBase naar huis liep na een avondje uit, liep een hond naar hem toe en kroop bibberend tegen hem aan. Onderzoek wees uit dat de hond daar alleen rondliep en er geen baasje in de buurt was. Onze medewerker heeft hem meegenomen om de chip uit te lezen. De hond bleek bij PetBase geregistreerd, maar zowel het e-mailadres als de telefoonnummers en adresgegevens bleken niet meer juist te zijn. Onze dierenliefhebber heeft vervolgens de hond een nachtje bij hem laten slapen.

De volgende dag heeft hij contact opgenomen met Dierenkliniek Zuid (Houten). Al snel was duidelijk dat op Facebook een zoekactie naar deze hond opgezet was. Er is contact opgenomen met de eigenaresse van de hond, die vervolgens dolblij haar hond opgehaald heeft. Ze heeft meteen haar gegevens aangepast.

Hieruit blijkt maar weer hoe belangrijk het is dat geregistreerde gegevens up-to-date gehouden worden. Bij PetBase kunnen verhuizingen kosteloos verwerkt worden!

en_GBEnglish

Login

Team PetBase