Behalen ISO 9001

Vanaf vandaag officieel mogen benoemen dat we ISO 9001 gecertificeerd zijn. Ook 27001 is met een jaar verlengd. Dit kwam Marco Bijl van Digitrust Persoonlijk aan ons overhandigen. Wij hebben hier hard voor gewerkt en zijn daarom enorm trots dat dit ons is gelukt.😄

Door deze 2 certificaten in handen te hebben kunnen wij al onze klanten garanderen dat wij een goeie QMS (Kwaliteits management systeem) en ISMS (informatie beveiliging) hebben! Maar waar staat ISO eigenlijk voor?

ISO staat voor ”International Standardization Organization”. ISO houdt zich bezig met het opstellen, beheren en verbeteren van normen voor allerhande organisaties, keuringen en processen. Door het halen van een ISO certificaat kunnen bedrijven aantonen dat ze betrouwbaarheid zijn in meerdere begrippen. Elke ISO staat voor een ander begrip. 

Micpoint beschikt over ISO27001 en ISO9001, deze staan voor het begrip kwaliteit en veiligheid. De kwaliteit bieden wij aan met onze producten, al onze producten zijn nagenoeg van hoge kwaliteit. Onze veiligheid bieden wij in het gerust stellen van onze klanten dat hun gegevens ten alle tijden privé zijn en goed worden beveiligd. Een data lek wordt hiermee voorkomen, en zorgt ervoor dat er nooit privé gegevens rond gaat over onze klanten. 

en_GBEnglish

Login

Team PetBase