Support / backofficemedewerker

Wij zoeken jou!

Hey jij daar, ja jij! Zoek jij die baan waar je helemaal jezelf kan zijn? Die baan waar je wordt uitgedaagd en waar je er echt toe doet? Die hebben wij voor je. Om ons team te versterken zoeken wij iemand die achter de schermen zorgt dat alles op rolletjes loopt. Iemand die goed op de hoogte is van alle processen en regels vanuit de overheid in onze branche. Je springt bij waar nodig en voorziet dierprofessionals van de juiste informatie, de juiste materialen en je helpt ze voldoen aan alle wettelijke plichten. Ook sta je klaar voor de eindgebruiker van ons eigen in huis ontwikkelde dierenplatform en help je dit platform nog groter te worden. Een echte baan die van alles wat heeft dus!

Even opscheppen
PetBase is een van de grootste dierendatabanken van Nederland. En om een beetje op te scheppen: wij waren ook de eerste online dierendatabank. Bij PetBase kunnen gechipte honden, katten en andere (huis)dieren geregistreerd worden, zodat ze weer herenigd kunnen worden met hun eigenaren nadat ze vermist zijn geraakt. De dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker kan een dier chippen en registreren. Bij PetBase zijn ze zeker van een goede registratie. 

Onze missie is onze professionals en eigenaren te voorzien van goede informatie over dieridentificatie, het plaatsen van chips en het registreren van EU dierenpaspoorten. PetBase maakt zelf de software en werkt in een klein agile team om de wensen en behoeftes van onze klanten te vertalen in oplossingen die werken en tijd besparen.

Dit doe je en nog veel meer
In overleg kan je thuis werken, maar vanwege de logistieke taken zal je ook vaak op kantoor moeten zijn. Het zou dus mooi uitkomen als je dichtbij Houten woont. Sowieso ben je tijdens kantoortijden bereikbaar via de telefoon en/of mail. Wegens groei zijn wij op zoek naar iemand voor ongeveer 36-40 uur in de week. In het indelen van de uren zijn wij heel flexibel.

Maar hoe ziet zo’n dag als alleskunner er dan uit?
Je loopt ons mooie kantoor in Houten binnen en begroet je collega’s. Je pakt een lekkere kop koffie en logt in op het ticketsysteem om de vragen en orders die zijn binnengekomen te bekijken. Je zet de bestellingen voor de professionals klaar en zorgt dat ze door de bezorgdienst worden opgehaald. Ook help je met de inkoop en verkoop ondersteuning van onze paspoorten, chips, vaccinatieboekjes en PetPoints.

PetBase is een ISO 9001 en 27001 gecertificeerde online dierendatabank. Dat betekent dat we kwaliteit en veiligheid waarborgen. Jij hebt hier affiniteit mee en zorgt dat we deze certificering naleven. 

Als al deze taken zijn gedaan help je de supportmedewerkers met het beantwoorden van de vragen van de diereigenaren en professionals in ons online ticketsysteem en werk je onze support site bij zodat ze alle informatie ook zelf kunnen nalezen. Wij werken Lean en verbeteren elke dag. Daarnaast werken wij super digitaal en kijken we naar de processen om deze steeds verder te optimaliseren.

Kan je er een paar afvinken?

Herken jij je in onderstaande punten?

  • De Nederlandse en Engelse taal kent geen geheimen voor je
  • Je bent communicatief vaardig en weet van aanpakken
  • Je werkt het liefst in teamverband om samen iets moois neer te zetten
  • Je wilt graag leren door te doen
  • Je kan werken volgens de LEAN-methode
  • Je bent een dierenliefhebber en helpt ons met onze missie
  • Je houdt wel van een beetje hectiek en kan meerdere dingen tegelijk

Ik zou solliciteren als..
Niet: Als je niet houdt van gezellige collega’s en veel fun naast het werk
Niet: Als je een helftkunner bent
Niet: Als je een hekel hebt aan dieren

Wel: Als je in een vorig leven een duizendpoot was 
Wel: Als jij wilt bijdragen aan het goed registreren van dieren
Wel: Als je enthousiast bent om PetBase te helpen groeien

Een mede-dierenliefhebber aan het woord
‘De alleskunner bij PetBase is een geliefde collega, omdat hij ondersteunt en helpt met de groei die het bedrijf doormaakt. Je weet overal wat van af en wordt enthousiast van de huidige ontwikkelingen. Je doet een stukje sales, een stukje support, een stukje logistiek en een stukje online. Dit is waarom deze job nooit saai is. Je komt binnen in een warm bad en leert binnen no-time je collega’s heel goed kennen. Het hechte team, de leermogelijkheden en de laagdrempeligheid zijn voorbeelden waarom ik hier graag werk. En jij hopelijk ook’
~ Jorn (collega marketing)

Met jou kunnen we de wereld aan
Jij zet je elke dag vol voor ons in en wij belonen je daarvoor en zijn je daar heel dankbaar voor. Meteen een vast contract, een goed salaris, voldoende vrijheid, leuke bedrijfsuitjes, vakantiegeld, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkeling en door te groeien, een telefoon en laptop van de zaak en de mogelijkheid om je huisdier mee naar kantoor te nemen. Wat wil je nog meer?

Laten we kennismaken
Woef woef woef, oftewel: Lijkt dit je wel wat? Een kennismakingsgesprek is bij ons zo ingepland. We gaan dan bij ons op kantoor of via een online meeting even in gesprek. Hopelijk leren we elkaar snel kennen en hebben we een klik. We willen vooral weten waarom jij bij ons wilt werken en wat jou drijft in het leven.

Vonden we het beide een goed gesprek, zit er meer in en gaat ook jouw staart kwispelen van deze functie? Dan willen we je zeker in het echt ontmoeten. We gaan dan dieper in op de functie en wat we belangrijk vinden aan onze werkrelatie.

Welkom bij de club
Ben je de uitgebreide screening doorgekomen en heb je die honderden andere kandidaten achter je gelaten? Nee grapje hoor. Maar ben jij het voor ons helemaal!? Dan zijn wij aan zet en hopelijk zet je snel je pootafdruk om bij ons aan de slag te gaan. Op je eerste werkdag houden we een kleine borrel en laten we je snuffelen aan alles wat naar PetBase ruikt.

We werken je echt goed in, beloofd! Je krijgt de tijd om eerst alle processen en de branche te leren kennen. Heb je iets nodig van middelen om jouw werk te bevorderen? Laat het ons weten en wij regelen het voor je.

 

Klinkt dit nou als jouw ideale baan? Stuur je sollicitatie naar HR (HR@micpoint.nl) en hopelijk tot snel.

backoffice medewerker
nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase