PetBase eerste dierendatabank in Nederland met ISO 27001, naast overheidsaanwijzing

Vanuit I&R (verplichte identificatie en registratie) Hond is PetBase al jaren een aangewezen databank door de Nederlandse overheid. PetBase is begonnen als DaisyWeb en werkte voornamelijk nationaal. Later is de databank uitgegroeid tot een Europese dierendatabank onder de naam PetBase. Nu is PetBase de eerste databank met een ISO 27001 certificaat!

De ontwikkelingen op het gebied van dieridentiteit en de diensten daaromheen nemen een aardige stroomversnelling. De overheid ziet dat het goed registreren van dieren malafide fokkers tegengaat en er meer grip is op de markt.

MyFMS en PetBase slaan de armen ineen. Een toekomstidee is bijvoorbeeld gebruik maken van het Smart Cities onderdeel van MyFMS, dieren kunnen met een speciale halsband snel teruggevonden worden of tijdig opgemerkt worden bij de eigenaar, indien ze het terrein verlaten.

Nu Micpoint het ISO 27001 certificaat heeft ontvangen, is een volgende stap in de veiligheid geborgd voor u als dierenliefhebber en zijn wij ook de eerste dierendatabank in Nederland met een ISO 27001 certificaat!

Lees hier meer informatie.

ISO 27001
nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase