Penning bestellen

Vindt je het fijn als jouw huisdier snel weer bij jou teruggebracht kan worden nadat het gevonden is?
Bij PetBase kan je een penning bestellen voor verschillende huisdieren. De honden penning en katten penning zijn het populairste maar andere huisdieren kunnen uiteraard ook. De penning kan je aan de halsband vastmaken. Hierdoor is meteen duidelijk dat jouw huisdier bij PetBase geregistreerd staat.

Na het uitlezen van de chip met een reader zijn jouw gegevens direct te traceren via de website. De kleine penning heeft een diameter van 20 mm en is speciaal voor katten, poezen en kleine honden. Daarnaast is er een grote penning, speciaal voor honden, verkrijgbaar met een diameter van 28 mm. Aan de voorkant staat de tekst: ‘Ik ben gechipt’, op de achterkant staat ons internetadres: ‘www.petbase.eu’.

Wanneer je het aantal, het formaat en jouw persoonlijke gegevens hebt ingevuld, ga je akkoord met de voorwaarden en druk je op verzenden. Hierna kom je in een Mollie/iDeal betalingsmodule. Na ontvangst van jouw betaling sturen wij de penningen direct naar je op.

Deze penningen zijn verkrijgbaar voor € 5,99 per stuk, inclusief btw, verzendkosten en splitring.

honden penning

Ben je niet tevreden over je aankoop? Geen probleem! Meld dit bij ons binnen 14 dagen na ontvangst en stuur de penning(en) retour. Wij storten het geld weer terug op je rekening.

nl_NLDutch

Inloggen