Penning bestellen

Penning bestellen

Vindt u het fijn als uw huisdier snel weer bij u teruggebracht kan worden nadat het gevonden is? Bij PetBase kunt u een penning bestellen die u aan de halsband vast kunt maken. Hierdoor is meteen duidelijk dat uw huisdier bij PetBase geregistreerd staat. Na het uitlezen van de chip met een reader zijn uw gegevens direct te traceren via de website. De kleine penning heeft een diameter van 20 mm en is speciaal voor katten, poezen en kleine honden. Daarnaast is er een grote penning, speciaal voor honden, verkrijgbaar met een diameter van 28 mm. Aan de voorkant staat de tekst: ‘Ik ben gechipt’, op de achterkant staat ons internetadres: ‘www.petbase.eu’.

Deze penningen zijn verkrijgbaar voor € 5,99 per stuk, inclusief btw, verzendkosten en splitring.

Wanneer u het aantal, het formaat en uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld, gaat u akkoord met de voorwaarden en drukt u op verzenden. Hierna komt u in een Mollie/iDeal betalingsmodule. Na ontvangst van uw betaling sturen wij de penningen direct naar u op.

Bent u onverhoopt niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem! Meld dit bij ons binnen 14 dagen na ontvangst en stuur de penning(en) retour. Wij storten het geld weer terug op uw rekening.

nl_NLDutch