Wat kan je met het PetBase account?

In het PetBase account kan je sinds 01-11-2021 jouw dier(en) beheren. PetBase 5.0 maakt het registreren en beheren van de vastgelegde gegevens eenvoudiger en veiliger.  Heb je nog geen account, dan maak je dat aan op de webpagina mijn.petbase.eu. Heb je al een account aangemaakt, dan kan je hier inloggen met jouw e-mail adres en wachtwoord.

Bij het aanmaken van het account vragen wij naar jouw rol in het gebruik van de databank. Ben je een eigenaar, fokker (ook hobbyfokker), dierenarts, chipper of asielmedewerker? Afhankelijk van jouw keuze activeren wij de juiste modules om al jouw handelingen binnen PetBase goed te kunnen vastleggen.

Huisdier registratie bij PetBase

PetBase is dé Europese databank in Nederland voor het snel veilig thuisbrengen van vermiste dieren. Met een gebruiksvriendelijk platform biedt PetBase de perfecte oplossing voor het registreren van (huis)dieren. Het registratieproces verloopt snel en eenvoudig in slechts drie stappen, waarna alle informatie overzichtelijk wordt weergegeven in één account. Bovendien kunnen eigenaren gratis gegevens wijzigingen aanbrengen in hun account en is het mogelijk om huisdieren door heel Europa op te sporen via EuroPetNet. Daarnaast besteedt PetBase veel aandacht aan informatiebeveiliging, waarbij jaarlijkse ISO27001-audits worden uitgevoerd om de veiligheid van de gegevens te waarborgen. Met het ISO9001-standaard staat PetBase garant voor kwalitatieve dienstverlening.

Het is slim om je huisdier te chippen en registreren bij een door de overheid erkende dierendatabank, zoals PetBase. Door je kat te chippen en te registreren zorg je ervoor dat zijn thuis kan worden achterhaald als hij vermist raakt

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase