Tarieven met ingang van 01-01-2022

Voor registraties, chips/transponders, paspoorten en tarieven voor dierenopvangcentra gaat er wat veranderen bij PetBase en dit heeft te maken met de tarieven per 1 januari 2022. Lees hier meer over wat dit voor jou betekent.

Registraties 
Een chipnummer registreren kost één pre-paid registratieformulier (of 1 PetPoint). Bij honden komt daar vanwege overheidsheffingen en indexering 1 PetPoint bij. Een PetPoint is verkrijgbaar vanaf € 3,00. 

Chips/Transponders 
PetBase kan alle merken chips registreren, mits type FDX-B.  

Log in op uw account om de prijzen van chips en combi-pakketten te zien. 

Paspoorten 
Voor de registratie van PetBase EU dierenpaspoorten berekenen wij u geen doormeldkosten. Voor het registreren en doormelden van elders aangeschafte EU-paspoorten berekenen wij 0,5 PetPoint. Ook dit is het gevolg van de overheidsheffing. 

PetBase EU-dierenpaspoorten worden geleverd per 50 stuks of een veelvoud daarvan. Koopt u PetBase EU-paspoorten in combinatie met chips, dan krijgt u een mooie korting. Log in op uw account om de exacte prijzen te zien. De vanaf prijs voor een EU-dierenpaspoort is eenmalig € 1,99. 

Alle bedragen zijn exclusief BTW en af Houten.  

Tarieven voor dierenopvangcentra 

Let op: Voor asielen en stichtingen berekent PetBase met ingang van 1 januari 2022 géén PetPoints, zo lang het dier op naam van het asiel of de stichting staat! De kosten worden pas berekend bij de overdracht naar de adoptant. Hierdoor investeert u nog niet tot het dier geplaatst wordt en u de kosten kunt doorberekenen.