Beheer Nieuws Shop Contact     Inloggen  
 Portal /

Aangepaste openingstijden

maandag 24 december 2018
Kerstdagen en daarna
Van 25 december t/m 28 december gesloten
 
1 januari gesloten.
 
Eerder dicht
Op 31 december sluiten wij om 16.00 uur
 
Op 2 januari 2019 zijn we weer volledig beschikbaar

Nieuwe Luxe vaccinatiebewijs

dinsdag 11 december 2018

Nieuw in ons assortiment: Exclusieve Luxe Vaccinatiebewijzen.

Deze moderne groene boekjes met zeer luxe kaft kunnen voor honden, katten, konijnen en fretten in Nederland geleverd worden. Deze vaccinatiebewijzen kunnen voor honden alleen gebruikt worden als ze niet naar het buitenland gaan. Ontwerp voldoet aan de eisen, zoals gesteld in het Honden- en Kattenbesluit.

We leveren de boekjes samen met een plastic etui.

Deze actieprijsgeldt vanwege een klein schoonheidsfoutje in de tekst. Dit is opgelost met een kleine sticker (zeer netjes).
Voor de actieprijs geldt: OP = OP.

Tips bij aanmelden van een dier via Animana

dinsdag 21 augustus 2018
Update: 3 oktober 2018
 
Sinds eind juli 2018 zit in Animana de nieuwe manier van aanmelden bij PetBase. Deze nieuwe plugin is door Animana ontwikkeld in opdracht van PetBase. Deze plugin is gemaakt voor de webservice van PetBase maar kan verschillen t.o.v. de aanmelding binnen de backend van PetBase. Doordat er eenvoudig een aanmelding gedaan kan worden zonder dubbele invoer is dit altijd al een tijdbesparende aanmelding geweest. 
 
Toch zijn er bij de aanmelding soms onduidelijkheden en komt er soms een foutmelding terug. Deze zijn eenvoudig op te lossen.
 
Fout adres chipper
Loopt u tegen een fout aan van een adres die niet compleet is: ga dan verder met het onderstaande.
 
Via de onderstaande menu's kunt u de gebruiker en locatie gegevens (adres) compleet maken. Vul het volledige adres in. 
 
Algemene Instellingen > Beheer Gebruikers
Algemene Instellingen > Locaties
 
Import dier kan niet aangemeld worden
Pas de locatie van herkomst aan in de PetBase plugin. Komt het dier uit Frankrijk pasdan het veld 'land van herkomst van het dier' aan aan naar Frankrijk. Start hierna nogmaals de aanmelding. 
 
Lukt het nog niet of heeft u hulp nodig dan kunt u ons bellen of e-mailen. Rechts boven ziet u ons telefoonnummer staan of u kunt contact opnemen via het contact formulier

Nieuwe vervoerder verzendkosten naar beneden

vrijdag 1 juni 2018

Sinds enkele weken hebben wij een nieuwe vervoerder. DHL gaat nu voor ons de bezorging doen en daardoor kunnen wij de verzendkosten verlagen.

Standaard verzendkosten is € 7,50 maar bij een order van € 500,-- of hoger zijn de verzendkosten gratis.

Privacywetgeving (AVG/GDPR)

https://nos.nl/artikel/2231180-gegevens-huisdieren-en-hun-baasjes-op-straat.html
woensdag 9 mei 2018

Per 25 mei a.s. gaat de nieuwe Privacy-wetgeving (AVG/GDPR) van kracht. Ook voor PetBase zijn wij druk met het afronden van het implementeren van deze nieuwe wetgeving.

Een onderzoeksteam van de NOS heeft een vooronderzoek gedaan naar de dierendatabanken in Nederland. Helaas was het dit team gelukt om gegevens van onze website te schrapen. Deze methode is sinds 9 mei niet meer mogelijk.

De NOS heeft dit onderzoek onder begeleiding van de hoofdredactie en hun afdeling juridische zaken laten plaatsvinden. De verzamelde data is vernietigd. 

Wij betreuren het feit dat er een mogelijkheid tot schrapen was. Wel zijn wij blij met deze melding, waardoor wij ons systeem weer veiliger konden maken. 

Door deze aanpassing werken diverse zoekmachines naar chipnummers niet goed meer. We zijn nu bezig dit te herstellen door contact op te nemen met o.a. chipnummer.nl en petmaxx.com

Link

CIBG nummer nodig bij bestelling paspoorten

zaterdag 28 oktober 2017

Bij elke bestelling van EU dierenpaspoorten ontvangen wij graag het CIBG nummer. Zonder dit nummer mogen wij volgens de wet geen paspoorten uitleveren.

Via de onderstaande link kan het CIBG nummer opgezocht worden:

https://zoeken.diergeneeskunderegister.nl/

PetBase heeft nieuwe vaccinatieboekjes

woensdag 5 juli 2017

PetBase heeft nieuwe vaccinatieboekjes van mooie kwaliteit laten maken. De boekjes worden geleverd met een transparante etui voorzien van een uitsparing voor de verzekeringspas. U kunt de vaccinatieboekjes, uit voorraad, bestellen via de shop van PetBase. De vaccinatieboekjes worden verkocht per 50 stuks en zijn aantrekkelijk geprijsd in combinatie met of zonder PetBase registratie(formulieren). 

De vaccinatieboekjes voldoen aan de eisen van het honden- en kattenbesluit. Ze zijn niet bedoeld voor grensoverschrijdend verkeer. 
  • Inhoud met Eigenaar
  • Gegevens dier en dierenarts
  • Kliniesch onderzoek en controles (meerdere pagina's)
  • Vaccinaties (meerdere pagina's)
  • Ontwormingen 
  • Toelichting voor Vaccinatie hond, konijn, kat en fret (laatste pagina)

Meer informatie samen met een voorbeeld van de bladen zie https://www.petbase.eu/modules.php/Shop/info/88

 

 

Fax stopt

woensdag 21 juni 2017

Per 1 juli stopt het faxnummer 030-6355715. Door de aanpassingen in PetBase is het insturen van controleformulieren (bijna) niet meer nodig. Controleformulieren, mits gevraagd, kunnen per e-mail toegezonden worden naar info@petbase.eu

Papieren registraties

woensdag 21 juni 2017

De papieren registratieformulieren zijn nog steeds te bestellen. Er is nog veel vraag naar, omdat de formulieren met de nieuwe eigenaar meegegeven kunnen worden. De formulieren kunt u bestellen in onze webshop.

Korting bij iDEAL-betalingen in de shop

woensdag 31 mei 2017
Bij bestellingen in de PetBase shop geven wij vanaf woensdag 31 mei 1% korting wanneer u kiest voor betaling via iDEAL. Tijdens de Chipmaand kan de korting dus oplopen tot 12%!

© Micpoint BV 2019