Disclaimer - Privacy statement

Over PetBase

PetBase is een databank voor het registreren van gechipte (huis)dieren. Wij registreren niet alleen honden, katten, fretten en andere dieren, wij verenigen het vermiste dier ook snel met zijn baas. Sinds 14 april 2013 is PetBase een aangewezen databank voor het registreren van honden.

Registreren bij PetBase kan alleen via de dierenkliniek, asiel of fokker. Hierdoor bent u er zeker van dat uw gegevens juist worden geregistreerd.

PetBase logo 2017

** PetBase krijgt een nieuw logo en uitstraling in 2017! **

Voor wijzigingen, doorgeven van een vakantieadres of het koppelen van een foto aan de registratie worden geen extra kosten in rekening gebracht.

PetBase is al actief vanaf 1998, toen nog onder de naam DAISYWeb. Ook werken wij samen met alle bekende instanties die met vermiste of gevonden dieren werken, zoals Amivedi, dierenambulances, dierenasielen, dierenklinieken, dierkwijt.nl (SDGN), europetnet.com (EPN) en PetMaxx.com.

 

SDGN (dierkwijt.nl)   EPN   PetMaxx

Waarom PetBase?

Bereikbaar: 24 uur per dag bereikbaar via alle moderne communicatie middelen
Betaalbaar: De kosten per registratie zijn minimaal 50% lager dan vergelijkbare databanken
Gratis: Geen kosten voor wijzigen van gegevens, vakantieadres of het koppelen van een foto
Onafhankelijk: Hebben geen sponsoren of adverteerders (nodig)
Snel: Eenvoudige registratie
Veilig: Past nooit zomaar NAW gegevens aan zonder identiteitscontrole

Persoonsgegevens en privacy
PetBase garandeert uw privacy en zal nooit uw adresgegevens verkopen of gebruiken voor andere doeleinden. PetBase staat geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1002691. Bij het zoeken naar een transponder zullen de eigenaargegevens alleen getoond worden als daarvoor toestemming gegeven is door de eigenaar zelf.

NAW-gegevens worden niet zonder identiteitscontrole aangepast.

Bestellen
Wanneer u aangemeld bent bij PetBase kunt u betaalbare ISO FDX-B chip/transponders (met landencode), readers, formulieren en penningen bestellen. Let op het voordeel van de combinatie kortingen! Chip/Transponders worden alleen verkocht aan de aangemelde instanties van bij PetBase verkocht. Vaste klanten ontvangen achteraf een factuur of kunnen betalen door middel van incasso (1% korting). Nieuwe klanten dienen vooruit te betalen.