Zijn jouw gegevens wel veilig bij PetBase?

De recente opeenvolgende datalekken in Nederland hebben veel mensen bezorgd gemaakt over de veiligheid van hun persoonlijke gegevens. Bij PetBase begrijpen we deze bezorgdheid en willen we onze klanten geruststellen.

 

Bij PetBase nemen we de bescherming van persoonlijke gegevens zeer serieus. We hebben daarom de ISO27001-certificering behaald, die aantoont dat we strenge beveiligingsprotocollen volgen om de privacy van onze klanten te waarborgen. Deze certificering is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging en wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging.

 

Conclusie: Bij PetBase nemen we de beveiliging van persoonlijke gegevens zeer serieus en we willen daarom onze klanten ook geruststellen dat hun gegevens veilig zijn bij ons. We volgen de hoogste beveiligingsnormen en protocollen en trainen ons personeel om hen bewust te maken van de nieuwste beveiligingsrisico’s en -maatregelen. 

Veiligheid gegevens PetBase
Over PetBase

Betrouwbaarheid van ISO

Betrouwbaarheid is een begrip dat tot uiting komt in onder andere veiligheid, kwaliteit, milieu en duurzaamheid van producten en dienstverlening. Door het ISO 27001 certificaat en ISO 9001 certificaat kan PetBase aantonen bezig te zijn met de veiligheid van persoonsgegevens en dat de kwaliteit belangrijk is. Dit certificaat wordt over de hele wereld geaccepteerd en is beoordeeld door deskundigen.

Meer lezen over ISO? Klik op de onderstaande knop.

Volg jij ons al op onze sociale media kanalen?

Elke maandag en donderdag voorzien wij al onze volgers van leuk, interessant of belangrijk nieuws over (huis)dieren. Vind jij dit interessant? Volg ons dan zeker op onze sociale media kanalen!

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase