Het wijzigen van je gegevens

Zijn al jouw gegevens nog up-to-date? Wij willen goed de nadruk leggen op de urgentie van het up-to-date houden van je gegevens. Je wilt immers niet dat je huisdier zoek raakt en het daarna blijkt dat alle gegevens niet meer kloppen. In die situatie wordt het dan lastiger om je geliefde huisdier weer snel thuis te krijgen. 

Zorg daarom dat al jouw contact gegevens zoals emailadres, telefoonnummer en thuisadres nog kloppen! Ook als je gaat verhuizen of als je huisdier elders verblijft met je dit aangeven in je persoonlijke PetBase account! Dan voorkom je dat de mensen die je huisdier hebben gevonden bij het verkeerde deur gaan staan als ze hem hebben gevonden

Gratis gegevens wijzigen bij PetBase
Bij PetBase hebben wij het mogelijk gemaakt dat iedereen geheel zelfstandig en gratis altijd al zijn gegevens kan wijzigen. Hiermee willen wij voorkomen dat er problemen ontstaan bij het terugbrengen van recent vermiste katten.

Gegevens wijzigen

Nieuwe eigenaar huisdier

Voor jou, als (nieuwe) eigenaar van het dier, is het mogelijk om de gegevens in te zien en “bepaalde gegevens” te wijzigen. Je bepaalt zelf welke gegevens “van jou” zichtbaar zijn als een hulpinstantie de chip van jouw huisdier uitleest “zoals bijv. jouw telefoonnummer zodat je direct te bereiken bent als jouw vermiste huisdier gevonden is”. Wijzigingen doorvoeren is bij PetBase geheel gratis.

De gegevens wijzigen van je huisdier

Om de gegevens van je huisdier te wijzigen kan je via de onderstaande balk jouw huisdier opzoeken. Dit doe je doormiddel van het 15 cijferige chipnummer dat via een registratie bij PetBase is gekoppeld aan je huisdier. Na het vinden van je huisdier kan je gemakkelijk via knop ‘gegevens wijzigen’ alle gegevens wijzigen.

Blauwe stip
Blauwe stip
Chippen
Blauwe stip
Chippen

Volg jij ons al op onze sociale media kanalen?

Elke maandag en donderdag voorzien wij al onze volgers van leuk, interessant of belangrijk nieuws over (huis)dieren. Vind jij dit interessant? Volg ons dan zeker op onze sociale media kanalen!

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase