Top 10 hondennamen 2022

De resultaten van een onderzoek onder 43.000 hondenbezitters zijn vandaag naar buiten gebracht en laten zien dat de populairste hondennamen voor 2022 vaak bekende namen zijn die al jarenlang in de top 10 voorkomen.

 
Er is echter wel één opvallende verandering te zien: Max staat nu op de eerste plek, in plaats van Luna. Het afgelopen jaar zijn er veel honden aangeschaft in Nederland en veel hondenbezitters hebben voor dezelfde naam gekozen. Er zijn echter ook enkele nieuwkomers waargenomen, zoals Falafel, Doekoe en Booty.

Top 10 hondennamen
europetnet

Hond terugvinden in binnen en Buitenland

PetBase is affiliated with Europetnet! Europetnet zet zich in om je hond door heel Europa weer terug te krijgen bij zijn thuis. Dit zorgt ervoor dat je huisdier bij missing ook op te sporen is door heel Europa! Registreer je hond nu bij PetBase voor direct een goede registratie.

Top 10 hondennamen

Top 10 hondennamen 2022:

1. Max

2. Luna

3. Pip

4. Bella

5. Bo

6. Charlie

7. Teddy

8. Ollie

9. Guus

10. Bailey

Top 10 grappige hondennamen:

1. Doekoe

2. Booty

3. Gucci

4. Biertje

5. Falafel

6. Cheeseburger

7. Wafel

8. Cocosnoot

9. Chefke

10. Muppert

 
Top 10 hondennamen

Are you already following us on our social media channels?

Every Monday and Thursday we provide all our followers with fun, interesting or important news about pets and animals. Do you find this interesting? Be sure to follow us on our social media channels!

en_GBEnglish

Login

Team PetBase