Open application

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan. Maar wij hebben wel een passie om te groeien. Daarom is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar ons!

Even opscheppen
PetBase is een van de grootste dierendatabanken van Nederland. En om een beetje op te scheppen: wij waren ook de eerste online dierendatabank. Bij PetBase kunnen gechipte honden, katten en andere (huis)dieren geregistreerd worden, zodat ze weer herenigd kunnen worden met hun eigenaren nadat ze vermist zijn geraakt. De dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker kan een dier chippen en registreren. Bij PetBase zijn ze zeker van een goede registratie. 

Onze missie is onze professionals en eigenaren te voorzien van goede informatie over dieridentificatie, het plaatsen van chips en het registreren van EU dierenpaspoorten. PetBase maakt zelf de software en werkt in een klein agile team om de wensen en behoeftes van onze klanten te vertalen in oplossingen die werken en tijd besparen.

Ik zou solliciteren als..
Niet: Als je niet houdt van gezellige collega’s en veel fun naast het werk
Niet: Als je een helftkunner bent
Not: If you hate animals

Wel: Als je in een vorig leven een duizendpoot was 
Well: If you want to contribute to the proper registration of animals
Do: If you're excited to help PetBase grow

Laten we kennismaken
Woef woef woef, oftewel: Lijkt dit je wel wat? Een kennismakingsgesprek is bij ons zo ingepland. We gaan dan bij ons op kantoor of via een online meeting even in gesprek. Hopelijk leren we elkaar snel kennen en hebben we een klik. We willen vooral weten waarom jij bij ons wilt werken en wat jou drijft in het leven.

Vonden we het beide een goed gesprek, zit er meer in en gaat ook jouw staart kwispelen van deze functie? Dan willen we je zeker in het echt ontmoeten. We gaan dan dieper in op de functie en wat we belangrijk vinden aan onze werkrelatie.

Welkom bij de club
Ben je de uitgebreide screening doorgekomen en heb je die honderden andere kandidaten achter je gelaten? Nee grapje hoor. Maar ben jij het voor ons helemaal!? Dan zijn wij aan zet en hopelijk zet je snel je pootafdruk om bij ons aan de slag te gaan. Op je eerste werkdag houden we een kleine borrel en laten we je snuffelen aan alles wat naar PetBase ruikt.

We werken je echt goed in, beloofd! Je krijgt de tijd om eerst alle processen en de branche te leren kennen. Heb je iets nodig van middelen om jouw werk te bevorderen? Laat het ons weten en wij regelen het voor je.

 

 

 

Klinkt dit nou als jouw ideale baan? Stuur je sollicitatie naar HR (HR@micpoint.nl) en hopelijk tot snel.

backoffice medewerker
en_GBEnglish

Login

Team PetBase