Kerstmaaltijden in de dierenopvang

Dieren in dierenopvang krijgen een kerstmaaltijd! Gelukkig worden de dieren met kerst niet vergeten en zo ook niet bij verschillende dierenopvangen in Nederland.

In Haarlemmermeer is er de afgelopen maanden volop gedoneerd zodat de honden en katten daar net wat extra kunnen genieten van de kerstdagen.
Zo waren er online menu´s te koop met tartaar en tiramisu, genaamd ´krabpaaltartaar´ en ´Tiramiwoef´. Deze menu’s waren te koop voor prijzen tussen de 5 en de 40 euro. Er zijn in totaal ruim 20 menu’s verkocht!
Naast donaties voor de kerstmenu´s waren er ook heel veel fysieke donaties binnengekomen zoals voer, halsbanden, riemen, speelgoed en krabpalen.

De meeste dierenopvangen zijn met kerst dicht, om zo extra aandacht te kunnen geven aan de dieren tijdens deze dagen. Lekker veel wandelen, alle dieren in bad en gevolgd door het kerstdiner.
Er wordt alles aan gedaan om de dieren een fijn kerst te geven en de donateurs zijn geweldig , maar wat de dierenopvangen natuurlijk vooral willen is dat de dieren zo snel mogelijk in een warm huis kerst kunnen vieren bij hun nieuwe baasjes.

Weet jij nog meer van deze toffe acties en wil jij dit met ons delen? Neem dan contact met ons op. 

#PetBase #Huisdieren #Kerst #Actie #Donateurs #Honden #Katten

en_GBEnglish

Login

Team PetBase