headerimg

Dierenpaspoort

Home » Dierenpaspoort

Levenslange registratie

Snel & betaalbaar

Gratis wijzigen van adres

Een Europees dierenpaspoort is niet alleen noodzakelijk voor dieren die over de grens gaan. Voor honden is vanaf 1-11-2021 een algehele paspoort verplichting Voor alle andere dieren is het handig voor verplaatsingen over de grens. Bent u een Nederlandse dierenarts en wilt u een Europees dierenpaspoort aanvragen voor de dieren die bij u in de praktijk langskomen? Dan bent u bij PetBase op het juiste adres. Behalve dat wij een aangewezen databank zijn voor gechipte en geregistreerde (huis)dieren, kunnen geregistreerde dierenartsen bij PetBase ook diverse benodigdheden bestellen.

Europees dierenpaspoort aanvragen doet u bij PetBase

Vanaf 29 december 2014 gelden er nieuwe regels ten aanzien van het maken van een dierenpaspoort. Dierenartsen mogen enkel nog het Europese dierenpaspoort gereed maken en afgeven. Nadat diereneigenaren diverse gegevens hebben ingevuld en de betreffende pagina’s zijn gelamineerd, is het dierenpaspoort goedgekeurd. Er mogen geen lege paspoorten meer worden afgegeven aan bijvoorbeeld fokkers. Wilt u als geregistreerde dierenarts dierenpaspoorten aanvragen en bent u aangemeld bij PetBase? Dan bestelt u eenvoudig uw gewenste aantal paspoorten in de webshop. Het is een dierenpaspoort met vaccinatiedeel dat voldoet aan het Europese model, zoals het is vastgelegd in verordening 577/2013. Daarnaast is het paspoort goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Tevens kunt u andere relevante producten bestellen bij PetBase, zoals vaccinatieboekjes, thermolabels en transponders met landencode. U kunt profiteren van combinatiekortingen!

Bestel uw gewenste producten in de webshop

In de webshop kunt u eenvoudig uw dierenpaspoort, of andere producten, aanvragen en laten maken. PetBase zorgt voor een correcte levering bij uw dierenartsenpraktijk. Wenst u meer informatie over het gereed maken van een dierenpaspoort? Of heeft u vragen aan ons over de databank? Voel u vrij en neem contact met ons op via onze contactpagina. De medewerkers van PetBase zijn u graag van dienst.

Andere bekeken ook:

“Animals are reliable, give lots of love, are faithful to their owners, predictable in their behaviour, thankful and loyal. Qualities which we humans can learn from.”

 

Gratis adreswijziging

Voor particulier en professional

Merk-onafhankelijk

Eenmalige kosten

Contact

PetBase
Vlierweg 38A
3991 BD  Houten

International +31(0) 30 63 55 700

You can reach us on working days between 10.00-11.00 a.m. and 16.00-17.00 p.m.

Europetnet

PetBase is part of Europetnet, so that your pet can also be traced abroad.

Our customers have rated us using Kiyoh.