Elektrische voerbak voor je kat

Stel je eens voor, je wilt heerlijk even een dagje, nachtje of weekje weg. Heerlijk naar het buitenland of ergens binnen Nederland genieten. Dan zit je helaas wel met een probleem als je een kat hebt kan die niet zo lekker mee.

Tegenwoordig wordt er of oppas geregeld of iemand die ze dagelijks even voer geeft. Maar dit kan allemaal veel makkelijker! Tegenwoordig zijn er automatische voerbakken voor katten, deze voerbak vult automatisch het voer aan of geen op verschillende tijden wat voer. Dit kunt u natuurlijk helemaal zelf instellen wanneer u wilt. Er zijn talloze verschillende voerbakken, allemaal verschillen ze van elkaar. Ook zitten er natuurlijk verschillen in de prijs, het prijskaartje staat gekoppeld aan het gemak dat je ervoor terug krijgt.

Het grootste verschil zijn de bakjes die tevoorschijn komen met het eten, deze verschilt bij elk apparaat. Zo kan je ze vinden met 1 grote bak of heel veel kleine bakjes. Maar ook met functies van het apparaat kan je ze onderscheiden. Je kan een bak hebben die je met de hand moet instellen, of je hebt een bak die je doormiddel van Wifi kan bedienen met je telefoon. Daarnaast zit er in diezelfde automatische voerbak ook een camera en intercom zodat je altijd je eigen kat(ten) kan zien en zelfs met ze kan praten. Dit apparaat sluit je een op een powerbank, mocht je stroom dus voor korte tijd uitvallen zal je voerbak daar niks van merken!

Zo’n mooie luxe automatische voerbak is niet alleen handig mocht je even weggaan, maar ook voor als je een werkdag op kantoor zit. Mocht je een kat hebben die meteen al zijn eten op eet als je zijn bakje aanvult dan is een automatische voerbak ook enorm handig! Hij doseert namelijk het eten dat je kat krijgt, en geeft dat op automatische momenten.

Deze automatische (voer)bakken zijn ook te vinden voor water.

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase