Chipbase? Heb je ook al aan PetBase gedacht?

Chipbase is een databank voor dieren. Net als PetBase! Heb je ook al gedacht aan een registratie bij PetBase? Bij PetBase geniet jij van levenslang gratis wijzigen van gegevens, alle dieren in één modern account én Europese dekking!

Nu al overtuigd? Registreer dan je dier via de onderstaande knop:

Al éénmalig vanaf € 7,50

Een nieuw huisdier, gefeliciteerd!

Je hebt er waarschijnlijk al maanden naar uitgekeken maar dan is het nu toch echt gebeurd of komt het binnenkort. Je breidt je gezin uit met een lief huisdier. Dit zal een hele leuke tijd worden, maar in het begin hangen er ook veel verantwoordelijkheden aan. Hier gaan wij jou mee helpen!

Het is slim om je huisdier te chippen en registreren bij een door de overheid erkende dierendatabank. Door je huisdier te chippen en te registreren zorg je ervoor dat zijn thuis kan worden achterhaald als hij vermist raakt. Jij bepaalt welke gegevens er gevonden kunnen worden. De opgegeven gegevens kan je altijd veranderen. Dit doen wij kosteloos om ten alle tijden te zorgen dat de gegevens actueel blijven om het thuisadres weer te kunnen vinden van je huisdier.

Je huisdier registreren in 3 stappen!

Denis

Hoofd registraties

“Het allermooiste aan mijn werk is om verloren huisdieren weer met hun eigenaren te herenigen. Dat doe ik al meer dan 25 jaar met heel veel plezier. Ik kom uit een technische achtergrond en ben altijd bezig geweest met het automatiseren en verbeteren van processen. Bij PetBase zet ik die passie elke dag in en ik beschouw het niet als werk. Mijn liefde voor dieren, techniek en automatisering komen hier perfect samen. Samen met heel team PetBase maken we de wereld van huisdieren veiliger en gelukkiger.”

Denis, algemeen directeur PetBase
Europetnet

Wij werken samen met alle bevoegde instanties die met vermiste of gevonden dieren werken, zoals Amivedi, dierenambulances, dierenasielen, dierenklinieken, dierkwijt.nl (SDGN), chipnummer.nlEuropetnet.com (EPN) en Petmaxx.com.

Je huisdier registreren bij PetBase

Bij PetBase kan je makkelijk binnen 4 stappen je hond registreren. Lees hieronder de enkele stappen die je moet doen:

Hoe zet je jouw huisdier op je naam?
Als je al een account hebt dan log je rechtsboven in op je account. Heb je nog geen account? Klik dan rechtsboven op de knop registreren. Op het moment dat je bent ingelogd op je account klik je links op de knop ‘huisdier toevoegen’. 

Met het chipnummer (15 cijfers) en overdrachtscode (begint met pb-) of formuliernummer is dan het dier gemakkelijk op je naam te zetten. Na de betaling van het pakket (7,50 standaard of 9,95 plus) is alles eenvoudig direct en veilig geregistreerd in onze databank. 

Gemiddeld is er slechts 3 minuten nodig om een account aan te maken en je hond te registreren

Wij melden deze direct door naar de Centrale Databank voor Dieren van de RVO zodat je aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

BASIS REGISTRATIE

7
50
Eenmalig
  • Registratie voor vermist en gevonden
  • Levenslange registratie
  • Direct geregistreerd
  • Portaal voor de overheid (RVO)

PLUS PAKKET + REGISTRATIE

15
00
Eenmalig
  • Upgrade van het basis pakket
  • Onderdelen beschikbaar voor alle dieren in het account
  • Vakantie- & verhuisservice
  • Alles in één account
  • Uitgebreide gegevens
  • Foto koppelen
Beste keus
nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase