Bekende huisdieren

Ook BN’ers houden van huisdieren en sommige van deze huisdieren willen graag de carrière van hun baasje achterna. Deze bekende huisdieren zijn namelijk nu ook te vinden op Social Media. Sommige hebben op Instagram zelfs duizenden Instagram volgers. Benieuwd hoe deze huisdieren eruit zien en wie hun baasje is?

Een lijst met de grootste dierfluencers van ons land:

Toto

De schattige Franse bulldog van Gordon heeft zijn eigen account en is net als zijn baasje niet schuw voor de camera. Maar liefst 78.500 volgers is hij rijk. Zou hij het account zelf beheren?

Dirk & Dennie

Als je twee harige stuiterballen een Instagram kanaal laat beginnen, kan dat alleen maar een succes worden. Met ruim 17.500 volgers zijn deze katten, van documentaire maakster Lize Korpershoek, very famous! Het account wordt regelmatig onderhouden en is in 2020 zelfs uitgeroepen tot de Beste Social Award: Beste dier.

Peppie

Bram Krikke gaat de afgelopen jaren enorm hard en ook zijn nieuwe hondje heeft al 24.000 volgers op Instagram. De hond draagt kleding, slaapt in hetzelfde bed als Bram en mist alleen nog zijn bekende snor.

Bumper

Misschien wel de aanvoerder van de lijst. Bumper is de hond van Dee van der Zeeuw, ex-vriendin van Enzo Knol. Dit geliefde huisdier heeft maar liefst 450.000 volgers op Instagram! Bumper Was Bijna Dood Geweest – Wikker.nl – Laatste Nieuws Over YouTubers

Itspipthepup

Vlogger Jill van Dooren heeft een Pug genaamd Pip en die doet niet onder voor haar baasje met 211.000 volgers!