Actie maand van het chippen!

De maand van het chippen! De hele maand juni staat in het teken van het laten chippen en registreren van je huisdier. De maand Juni is er bewust voor gekozen omdat de vakantieperiode eraan zit te komen, en dat de maand is waar de meeste huisdieren worden vermist. Bij katten en konijnen is het niet verplicht om ze te laten chippen en registreren maar om bij vermissing de kans te vergroten dat hij wordt teruggevonden, raden wij het wel aan!

Veel dierenopvang centrums hebben te maken met vermiste huisdieren die niet zijn gechipt of zijn geregistreerd. Wat dit veroorzaakt is dat ze niet weten bij wie hij thuis hoort. De meeste dieren die binnen komen zijn katten die niet zijn geregistreerd en gechipt, dit maakt de zoektocht naar hun baasje enorm lastig voor de opvangcentrums. Want helaas wordt er maar 25% van alle opgevangen katten en/of konijnen opgehaald door hun baasje.

Wij namens PetBase willen ook stimuleren dat er meer katten en konijnen worden gechipt en geregistreerd. Daarom bieden wij 10% korting op alle paspoorten en 5% korting op PetPoints! 

nl_NLDutch

Inloggen

Team PetBase